Fra 1 November / Jul
Åben Mandag – Søndag
—
Aften (17.00-23.30)
En aften på værdsat
(Kan laves vegetarisk UDEN forudbestilling)
Forret
Krabbe – pasta – mascarpone – hvid soya – mynte
Brød og tilbehør
Mellemret
Lamme krokette – kartoffelskum – syltet bær – ristet sesam – fyrtårnsost
Hovedret
Sprængt and – palmekål – kompot på svesker og æbler – confiteret andelår
Dessert
Mandel is – hasselnødde bisquit – kirsebær sirup – fløde 48%
4 retter 325 ,-
—
TILKØB
4 glas vin tilpasset menuen 275 ,-
—
2 snacks efter kokkens humør og bobler 125 ,-
—
Signaturret / Skaldyr – tomat – brunet smør – hasselnødder 100 ,-
—
Signaturret / Grisebryst – æble – kål – karameliseret honning 100 ,-
—
Sæsonens grøntret – spørg betjeningen 100 ,-
—
Osteservering / 3 danske oste med behørig garniture 100 ,-
—
2 petit fours og kaffe/te 75 ,-
—
Vine pr glas 85 ,-
—
En hel aften på Værdsat (skal bestilles af hele bordet)
Snacks og bobler
2 snacks efter kokkens humør og bobler
Forret
Krabbe – pasta – mascarpone – hvid soya – mynte
Brød og tilbehør
Signaturret
Grisebryst – æble – kål – karameliseret honning
Mellemret
Lamme krokette – kartoffelskum – syltet bær – ristet sesam – fyrtårnsost
Hovedret
Sprængt and – palmekål – kompot på svesker og æbler – confiteret andelår
Osteservering
3 danske oste med behørig garniture
Dessert
Mandel is – hasselnødde bisquit – kirsebær sirup – fløde 48%
Petit four
2 petit fours og kaffe/te
Snacks, bobler, 6 retter og petit four inkl. 6 glas vin eller saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 995 ,-