EVENTS FRA VÆRDSAT APS
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
GASTRO WEEK PÅ UDVALGTE DATOER I OKTOBER
—–
VÆRDSAT
2 snacks
Forret: Kammusling – blomkål – syltede æbler – citrussauce. Brød og tilbehør
Mellemret: Knust kartoffel – hvidløg – lard alsace – parmesan
Hovedret: Sprængt kalv – spidskål – tyttebær – røget marv
Dessert: Vinterbær – mascarpone parfait – kakaocreme
https://nembillet.dk/99158/Restaurant_Vaerdsat_til_Gastro_Week
—–
VESTERGADE
To snacks
Forret: Græskarsuppe – Purløg – Chili – Creme fraiche – Brød og Dip
Mellemret: Hjertemuslingsemulsion – Squash – Burre monté – Dashi
Hovedret: Kyllingesouffle – Sct. Royal – Hvidløg – Kålterrine – Pommes Fondant
Dessert: Hindbær-is – Creme anglaise – Timian – Hvid Chokoladekage
Petit Fours
https://nembillet.dk/99144/Restaurant_Vestergade_til_Gastro_Week
—–
KRATHOLM
Forret: Laks med kapers og brunet smør
Mellemret: And med selleri og rødbede
Hovedret: Okse med løg og pebersauce
Dessert: Mørk chokoladebar med saltkaramel og skovbær
https://nembillet.dk/99139/Restaurant_Kratholm_til_Gastro_Week
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Hands on Wines X Restaurant Værdsat Efterårsmiddag 18/10 – 2024
Hands on Wines X Restaurant Værdsat Efterårsmiddag 18/10 – 2024
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
FAMILIEDAG I EFTERÅRSFERIEN PÅ KRATHOLM
18/10 kl 12
165,-
Restaurant Kratholm inviterer til brunch med fri drikke i efterårsferien
Æg, bacon, pølser, toast, arme riddere, yoghurt og frugt
Fri drikkelse i øl, vin, sodavand, juice, kaffe, vand og fadøl
Alle børn får en pose fredagsslik og en sodavand med hjem
Dagens arrangement er fra klokken 12:00 til 14:00
https://order.lifepeaks.dk/vaerdsat/brunch-i-efterarsferien
18/10 kl 17.00
165,-
Restaurant Kratholm inviterer til byg selv burger med fri drikke i efterårsferien
Boller, salat, kylling, dressinger, pulled pork, pommesfrites og dip
Fri drikkelse i øl, vin, sodavand,, vand og fadøl
Alle børn får en pose fredagsslik og en sodavand med hjem
Dagens arrangement er fra klokken 17:00 til 19:00
https://order.lifepeaks.dk/vaerdsat/byg-selv-burger-i-efterarsferien
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Riesling smagning med CS vine– VinoVærdsat 26/10 kl 18
Vi skal igennem i alt 6 spændende vine fra 3 producenter.
– Weingut Günter Gindorf fra Mosel
– Weinbau Maxilian Knebel fra Mosel
– Weingut Sommer fra Burgenland
Denne storslåede aften afholdes i samarbejde med Restaurant Værdsat, som vil sørge for en lækker menu.
Aftenen byder på følgende:
– 2 snacks
– Kammusling – pære – sort cider – stikkelsbær
– Kartoffelkompot – Lard de Alsace
– Sprængt kalv – kål – tyttebær
– Mascapone – kakao creme – skovbær
https://csvine.dk/rieslingsmagning-restaurant-vaerdsat/
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Værdsat og GoVinum arrangerer i fællesskab en wine makers dinner med Francesca Faccoli
1. november 2024 18:30
Menu og vine 695 ,-
◼️Skaldyr – tomat – brunet smør – hasselnød
Franciacorta Extra Brut
◼️Kammusling – blomkål – syltede æbler – citrus
Franciacorta Brut
◼️Krabbe – pasta – mascarpone – hvid soya – mynte
Franciacorta Rose
◼️Grisebryst – æble – kål – karameliseret honning
Franciacorta Dosaggio Zero
◼️Sprængt and – palmekål – kompot på svesker og æbler – confiteret andelår
Franciacorta Riserva
https://order.lifepeaks.dk/vaerdsat/winemakers-dinner-pa-vinovaerdsat
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Hands on Wines X Restaurant Værdsat Winemakers Dinner Chateau Campuget 8/11 – 2024
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Morten aften på Kratholm
10/11 kl 18.00 – 3 retter og fri bar 395 kr
Se menu og info i linket
https://order.lifepeaks.dk/vaerdsat/mortens-aften-2024
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Nytår 2024 to go fra VÆRDSAT APS
Menuen består af:
Snacks:
Nordisk mini tapas
Forret:
Carpaccio af røget laks, rygeost, mizuna og kerner
Hovedret:
Oksemørbrad, pommes anna, selleripure, oksesky og persilleolie
Dessert:
Fransk chokoladekage, mascarpone pannacotta og solbærkompot
Petit Four:
Kransekage
Pris 395 kr
Praktiske informationer
Det er ikke muligt at ændre i menuen, eller at justere ift. allergener/særkost.
Guide bliver lagt på www.vaerdsat.dk/events og udleveret ved afhentning hvis ønsket
Der kan tilkøbes vinmenu for 125 kr pr flaske og champagne for 375 kr pr flaske, dette afregnes med restauranten ved afhentning
Menuen skal hentes d. 30.12 ml. 10-18 eller 31.12 ml. 10-13 Brogårdsvej 90, 5260 Odense
https://order.lifepeaks.dk/vaerdsat/nytarsmenu-2024-to-go-fra-vaerdsatkaeden
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
NYTÅR PÅ VESTERGADE
Se hvad aftenen byder på i linket
https://order.lifepeaks.dk/vaerdsat/nytar-pa-vestergade
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
30/01 DANSK VIN AFTEN PÅ KRATHOLM
Restaurant Kratholm inviterer til Dansk vinaften med besøg fra Nårup Skov Vingård
Bobler, 4 vine og Kaffe samt 6 serveringer 595,-
Menuen er som følger
3 Snacks og bobler
Forret: Torsk, kærnemælk, stikkelsbær samt brød og smør
Mellemret: Kartoffel, løvstikke og løg
Hovedret: Okse, persillepure, rødvinssauce og pommes anna
Dessert: Pære, kamille og vanilje
Dagens Petit Four og kaffe
Dagens arrangement er fra klokken 18:00 til 22:00