EVENTS FRA VÆRDSAT APS

 

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Brasserie aftener på VinoVærdsat 

Som en nyhed vil vi fremover afholde Brasserieaftener hvor vi hylder det franske køkken. Kom og nyd en klassisker til skarp pris. Vi anbefaler et dejligt glas rødvin som tilbehør

23/7 SVINEKÆBER 135,-

https://order.lifepeaks.dk/vaerdsat/brasserie-aften-pa-vinovaerdsat-237

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Seafood og cocktail aften på Kratholm i samarbejde med E-Baren

19 Juli kl 17.00

Invitation til en uforglemmelig Seafood Cocktail Aften hos Restaurant Kratholm og E-baren!

Vi har fornøjelsen af at inviterer jer med til en festlig aften på smukke Restaurant Kratholm. I kan forvente jer en aften i nærvær, forkælelse af smagsløg, godt værtskab og en god stemning! 

https://order.lifepeaks.dk/vaerdsat/seafood-og-cocktail-night-pa-kratholm

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Sommer pop up hos Cold Hand Winery

UGE 29 OG 30 –

RESTAURANT VÆRDSAT

Torsdage, fredage og lørdage
d. 18. juli – 27. juli
kl. 18:00

“Grill og gourmet” er temaet, når Restaurant Værdsat fra Odense gæster vineriets sommerrestaurant. Den folkelige restaurant har fokus på det nordiske, lokale og sæsonbestemte – og elsker at lege med råvarerne. Glæd jer til en fantastisk lækker sommermenu i skøn forening med vineriets gode danske vine! 

750 kr./person
Inkl. middag, vin og rundvisning

Menu:

Snacks:
Krustade med prunier caviar  –  purløg – friskost 
Fyldt tærte & kammusling – dild – glaskål 
Gammel Knas fyldt pude – citroncreme – karse 

Forret: 
Pighvar bagt i timian og smør – Sc. Fumé med kamille – grillet radiser 

Mellemret:
Langtidsstegt grisebryst – persillepure – danske æbler – brændt kål 

Hovedret:
Grillet okseryg – glaseret rødbede – stjerneanis – fermenteret honning – lang peber – bladbede

Dessert: 
Sat ymer med lime – kokos – hvid chokolade  – mirabelle 

Petitfours:
Brunkage og blåskimmel – karamel – tyttebær 
Blomme vingummi 

https://www.coldhandwinery.dk/gastronomisk-sommer-paa-vineriet/

 

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

16/08 KL 18.30

Winemakers dinner på VinoVærdsat 

Champagne og 5 retter 700,-

Se link for info

https://csvine.dk/winemakers-dinner-guenin/

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

FAMILIEDAG I EFTERÅRSFERIEN PÅ KRATHOLM

18/10 kl 12

165,-

Restaurant Kratholm inviterer til brunch med fri drikke i efterårsferien

Æg, bacon, pølser, toast, arme riddere, yoghurt og frugt

Fri drikkelse i øl, vin, sodavand, juice, kaffe, vand og fadøl

Alle børn får en pose fredagsslik og en sodavand med hjem

Dagens arrangement er fra klokken 12:00 til 14:00

https://order.lifepeaks.dk/vaerdsat/brunch-i-efterarsferien


18/10 kl 17.00

165,-

Restaurant Kratholm inviterer til byg selv burger med fri drikke i efterårsferien

Boller, salat, kylling, dressinger, pulled pork, pommesfrites og dip

Fri drikkelse i øl, vin, sodavand,, vand og fadøl

Alle børn får en pose fredagsslik og en sodavand med hjem

Dagens arrangement er fra klokken 17:00 til 19:00

https://order.lifepeaks.dk/vaerdsat/byg-selv-burger-i-efterarsferien

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Nytår 2024 to go fra VÆRDSAT APS

Menuen består af:

Snacks: 

Nordisk mini tapas

Forret:

Carpaccio af røget laks, rygeost, mizuna og kerner

Hovedret:

Oksemørbrad, pommes anna, selleripure, oksesky og persilleolie 

Dessert:

Fransk chokoladekage, mascarpone pannacotta og solbærcreme

Petit Four:

Kransekage

Pris 395 kr

Praktiske informationer

Det er ikke muligt at ændre i menuen, eller at justere ift. allergener/særkost.

Guide bliver lagt på www.vaerdsat.dk/events og udleveret ved afhentning hvis ønsket

Der kan tilkøbes vinmenu for 125 kr pr flaske og champagne for 375 kr pr flaske, dette afregnes med restauranten ved afhentning

Menuen skal hentes d. 30.12 ml. 10-18 eller 31.12 ml. 10-13 Brogårdsvej 90, 5260 Odense

https://order.lifepeaks.dk/vaerdsat/nytarsmenu-2024-to-go-fra-vaerdsatkaeden