Smørrebrød take away
Vælg frit fra menukortet 85,- / Stk.
Efter kokkens humør 50,- / Stk.
Private dining/Selskaber
Mad til selskaber ud af huset – Som udgangspunkt kræves der minimum 30 couverter. Men det skader ikke at spørge
Fra 1/10 åbner vi Restaurant Kratholm og vil flytte hovedparten af vores selskabsaktivitet der ud
Ønsker man professionel assistance kan man leje kokke for 400 ,- pr time plus kørsel
28940359 eller vaerdsat@gmail.com
3 retter
Forretter inkl brød og dip
Dagens Fangst
Kærnemælk – sprødt – grønt
Oksetatar
Æggeblomme – mayo – chips – bær
Fisk og skaldyrsballotine
Salat – sprødt – sauce med rogn
Hovedretter
Culotte
Variation af løg – kartoffel – pebersauce
Hopballe kylling
Sauce på stegt kylling – årstidens grønt – persillecreme
Braiseret grisenakke
Mos – sauce på braiserlage – grønkål
Dessertter
Mousse
Mazerin – bær – sauce
Chokoladekage – kondenseret mælk – pisket panna cotta
Citrontærte – sauce – brændt marengs
Vælg 1 forret, 1 hovedret og 1 dessert for 365 ,-
Ekstra forret/dessert 60 ,-
Ekstra Hovedret 120 ,-
Tilkøb natmad 90 ,-
Biksemad
Smørrebrød efter kokkens humør
Øvrige ønsker – kontakt os venligst
Buffet
Forretter (Brød og dip er inkluderet)
Fisk og skaldyrssalat
Tarteletter med høns i asaparges
Kold pocheret fisk med grønt og hvidvinssauce
Blandet salat med med grønt og frugt
Varmrøget laks med nødder
Hønsesalat med svampe og grønne æbler
Pastasalat med plukket svinekæber og vesterhavsost
Hovedretter
Braiseret nakkefilet med mos, kål og braisersauce
Culotte, grønt, stegte kartofler og pebersauce
BBQ kylling, speltotto, ost og sylt
Bagt fisk med panko og urter
Okseragout og garniture efter kokkens humør
Glaseret skinke og flødekartofler
Sprængt kalvespidsbryst, peberrodssauce og hvide kartofler
Desserter
Chokoladekage, kondenseret mælk og sprødt
Gammeldags æblekage
Ost fra nær og fjern med knækbrød og frugtkompot
Rabarbartrifli
Tiramisu
Hindbærkage med hvid chokolade og lakrids
Cironkage
Vælg 2 forretter, 2 Hovedretter og 1 Dessert for 225 ,-
Ekstra forret/dessert 25 ,-
Ekstra Hovedret 50 ,-
Julebuffet (Laves hvert år i November og December)
Forretter
Øvrige ønsker – kontakt os venligst
