Private dining/Selskaber

Mad til selskaber  – Som udgangspunkt kræves der minimum 15 couverter . Men det skader ikke at spørge

28940359 eller vaerdsat@gmail.com

Alle priser er i hus eller som take away

Man kan leje en kok for 300 ,- pr time hvis man ønsker hjælp til at afholde sit selskab privat

 

”Den faste”

 

Snack og brød

Croquette af confiteret fjerkræ

 

Forret

Dagens Fangst

Ymer beurre blanc – sprødt – grønt

 

Hovedret

Culotte sousvide

Variation af løg – kartoffel – pebersauce

 

Dessert

Mousse

Mazerin – bær – sauce

 

Petit four

Brændt hvid chokolade med urter

 

Snack, brød, 3 retter og petit four 365 ,-

Skulle man have andre ønsker kan menuerne fra Værdsat og Vestergade også laves

Øvrige ønsker – kontakt os venligst

 

Julebuffet (Laves hvert år i November og December)

 

Forretter

Kål sild
Karrysild med æbler
Dagens fisk og julegarnish
Brød
Smør og dip
 
Hovedretter
 
Rødkål og granatæble salat
Svin og and ala værdsat
To slags kartoffel
Sauce på fond og sky
Skinke og utraditionel grønlangkål
 
Desserter
 
Ris ala mande ala værdsat
Oste fra nær og fjern
Småkager og brød til ost
 
395 ,- pr couvert
 

Buffet

 

Forretter (Brød og dip er inkluderet)

Fiske rilette med sylt og knas

Kold pocheret fisk med grønt og hvidvinssauce

Blandet salat med med grønt og frugt

Krebsehalesalat med urter og sprødt

 

Hovedretter

Braiseret nakkefilet med mos, kål og braisersauce

Culotte, grønt, stegte kartofler og pebersauce

BBQ kylling, speltotto, ost og sylt

Bagt fisk, grønt, urter og hummersauce

 

Desserter

Mørk chokoladekage, råcreme, bær og coulis

Gammeldags æblekage

 

Vælg 2 forretter, 2 Hovedretter, 1 Dessert for 225 ,-

Ekstra forret/dessert 25 ,-

Ekstra Hovedret 50 ,-

Øvrige ønsker – kontakt os venligst

Smørrebrødsbuffet og smørrebrød i øvrigt

Smørrebrød ad libitum efter kokkens humør og årstid 275 ,-

Der vil altid være 6-8 slags og typisk vil tatar, hønsesalat, æg, sild og kartoffel indgå i buffeten

Specifikt smørrebrød som take away – kontakt os

Øvrige ønsker – kontakt os venligst

Private dining