Smørrebrød take away

 

Vælg frit fra menukortet 85,- / Stk.

Efter kokkens humør 50,- / Stk.

 

Private dining/Selskaber

Mad til selskaber ud af huset  – Som udgangspunkt kræves der minimum 30 couverter. Men det skader ikke at spørge

Priser er inkl. 1 kok i 6 timer – yderligere personale afregnes efter behov

28940359 eller vaerdsat@gmail.com

 

3 retter

 

Forretter inkl brød og dip

 

Dagens Fangst

Kærnemælk – sprødt – grønt

 

Oksetatar 

Æggeblomme – mayo – chips – bær

 

Fisk og skaldyrsballotine

Salat – sprødt – sauce med rogn

 

Hovedretter

 

Culotte sousvide

Variation af løg – kartoffel – pebersauce

 

Hopballe kylling

Sauce på stegt kylling – årstidens grønt – persillecreme

 

Braiseret grisenakke

Mos – sauce på braiserlage – grønkål

 

Dessertter

 

Mousse

Mazerin – bær – sauce

 

Chokoladekage – kondenseret mælk – pisket panna cotta

 

Citrontærte – sauce – brændt marengs

 

Vælg 1 forret, 1 hovedret og 1 dessert for 365 ,-

Ekstra forret/dessert 60 ,-

Ekstra Hovedret 120 ,-

 

Tilkøb natmad 90 ,-

 

Biksemad

Smørrebrød efter kokkens humør

Gourmettoast

 

Øvrige ønsker – kontakt os venligst

 

Buffet

 

Forretter (Brød og dip er inkluderet)

Fisk og skaldyrssalat

Tarteletter med høns i asaparges

Kold pocheret fisk med grønt og hvidvinssauce

Blandet salat med med grønt og frugt

Varmrøget laks med nødder

Hønsesalat med svampe og grønne æbler

Pastasalat med plukket svinekæber og vesterhavsost

 

Hovedretter

Braiseret nakkefilet med mos, kål og braisersauce

Culotte, grønt, stegte kartofler og pebersauce

BBQ kylling, speltotto, ost og sylt

Bagt fisk med panko og urter

Okseragout og garniture efter kokkens humør

Glaseret skinke og flødekartofler

Sprængt kalvespidsbryst, peberrodssauce og hvide kartofler

 

Desserter

Chokoladekage, kondenseret mælk og sprødt

Gammeldags æblekage

Ost fra nær og fjern med knækbrød og frugtkompot

Rabarbartrifli

Tiramisu

Hindbærkage med hvid chokolade og lakrids

Cironkage

 

Vælg 2 forretter, 2 Hovedretter og 1 Dessert for 225 ,-

Ekstra forret/dessert 25 ,-

Ekstra Hovedret 50 ,-

 

Julebuffet (Laves hvert år i November og December)

 

Forretter

Anderilette
Karrysild med æbler
Dagens fisk og julegarnish
Brød
Smør og dip
 
Hovedretter
 
Rødkål og granatæble salat
Svinebryst med kål og æble
Skinke og flødekartofler
Medister, grønkålssalat og brunede kartofler
Julesauce
 
Desserter
 
Ris ala mande ala værdsat
Oste fra nær og fjern
Knækbrød, frugtkompot og nødder
 
395 ,- pr couvert

Øvrige ønsker – kontakt os venligst

 

Private dining