Fra 7 September Efterår
Åben Torsdag – Søndag 11.30-23.30
Frokost (11.30-15.00)
Smørrebrød
Æggemad 90 ,-
Æg – rejer – hollandaise
Tomatsild 85 ,-
Sild på vores måde – ost – variation af tomat
Årets sild 85 ,-
Rygeost – rødbede – brombær
Kartoffel 85 ,-
Kartoffel – mayo – tørret yoghurt
Østershatte 85 ,-
BBQ – fermenteret hvidløg – boghvede
Paneret rødspætte 125 ,-
Ørredrogn – sauce – rejer
Paneret Brissel 115 ,-
Kalvebrissel – stikkelsbær – trøffelmayo
Svampe a la crème 95,-
Stuvede svampe – sylt – støv
Krebsesalat 105 ,-
Krebs – mayo – asparges – sylt
Rørt tatar 95 ,-
Hakket og rørt inderlår – æggeblomme – sprød kartoffel
Hønsesalat 105 ,-
Hønsesalat – grønne æbler – svampe – vesterhavsost
Kalv 105,-
Kalv – svampe – trøffelsauce
Desserter
Karamel is 85 ,-
Is – æblekompot med syltede æbler – vanilje crème – mandelcrumble
Bagt brie – brombær – kiks 85 ,-
Petit Four 30 ,-
Nøddekage
Frokost menu
Æggemad
Æg – rejer – hollandaise
Hønsesalat
Hønsesalat – grønne æbler – svampe – vesterhavsost
Karamel is
Is – æblekompot med syltede æbler – vanilje crème – mandelcrumble
3 Serveringer 225 ,-
Aften (17.00-23.30)
”En aften på værdsat”
Snack og Brød
Fasan – lakrids – brændt hindbær
Surdejsbrød og dip/Bread & Dip
Forret
Glaseret vildsvin – kvæder – pinjekærner
Mellemret
Spicy græskar – kerner – vadouvan – mizuna
Hovedret
Dansk kalv – svampe – friteret østershat – trøffelsauce
Dessert
Karamel is – æblekompot med syltede æbler – vanilje crème – mandelcrumble
Petit Four
Nøddekage
Snack, brød, 4 retter og petit four inkl. 4 glas vin eller hjemmelavet saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 625 ,-
Menu uden drikkevarer 395 ,-
Tilkøb: vin eller cava pr glas 85 ,-
Tilkøb:
Snack
Kartoffelcroquette – røget smør – løg 35 ,-
Mellemret
Østershatte BBQ – fermenteret hvidløg – boghvede 95 ,-
Dessert
Bagt brie – brombær – kiks 85 ,-
Aften (17.00-23.30)
”En grøn aften på værdsat”
Snack og Brød
Rehydreret rødbede – lakrids – brændt hindbær
Surdejsbrød og dip
Forret
Kålrabi – kvæder – pinjekærner
Mellemret
Spicy græskar – kerner – vadouvan – mizuna
Hovedret
Confiteret kartoffel – sampe – friteret østershat – trøffelsauce
Dessert
Karamel is – æblekompot med syltede æbler – vanilje crème – mandelcrumble
Petit Four
Nøddekage
Snack, brød, 4 retter og petit four inkl. 4 glas vin eller hjemmelavet saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 625 ,-
Menu uden drikkevarer 395 ,-
Tilkøb: vin eller cava pr glas 85 ,-
Tilkøb:
Snack
Kartoffelcroquette – røget smør – løg 35 ,-
Mellemret
Østershatte BBQ – fermenteret hvidløg – boghvede 95 ,-
Dessert
Bagt brie – brombær – kiks 85 ,-