Efterår – Frokost

Mandag til Søndag 11.30-15.00

Fra 5 September 

 

Smørrebrød

 

Æggemad 85 ,-

Pocheret æg – rejer – hollandaise

Torsk a la Magnus 100 ,-

Torsk – jordskokker – hasselnødder

Tomatmad 75 ,-

Bøf tomat – oste creme fraiche – løg

Kartoffelmad 75 ,-

Confiteret kartoffel – chips – urtemayo

“Stjerneskud” 125 ,-

Paneret hvid fisk –  sauce – rejer

Tun 95 ,-

Tuntatar – agurk – blommer

Tomatsild 65 ,-

Sild på vores måde – ost – variation af tomat

Spejlæg 85 ,-

Spejlæg – svampe – urter

Krebsesalat 95 ,-

Krebs – mayo – apsparges – sylt

Svampe a la creme 95,-

Stuvede svampe – sylt – støv

 

Ikke Pescetarisk Smørrebrød

 

Rørt tatar 95 ,-

Hakket og rørt  inderlår – æggeblomme – sprød kartoffel

Hønsesalat 100 ,-

Hønsesalat – grønne æbler – svampe – vesterhavsost

 

Dessert

Efterårsdessert 85 ,-

Birk – bøgeblade og gran 

Pæredessert 85 ,-

Vaniljemouse – pære sorbet – puff sukker og vandmand 

Petit fours 20-40 ,-

Spørg betjeningen

 

Frokost menu

 

Æggemad 

Pocheret æg – rejer – hollandaise

Hønsesalat

Hønsesalat – grønne æbler – svampe – vesterhavsost

Efterårsdessert 

Birk – bøgeblade og gran 

3 Serveringer 225 ,-

 

Efterår – Aften

 

Fra 5 September 

En lille aften på Værdsat (Mandag til Søndag)

 

Snacks og brød

Knivmusling forklædt som æble    

Hasselnødstærte og torske lever  

Vores brød og smør  

Retterne

Solsikke – kantareller – ost og blomster 

Fjæsing – brunet smør – rødbeder  

Rødfisk – saute – blåmusling og tang bacon  

Dessert og petit four

Birk, bøgeblade og gran  

Vaniljemousse – pære sorbet – puff sukker og vandmand  

Petit fours

 

Snacks, brød, 5 retter, petit four 365 ,-

Snacks, brød, 5 retter, petit four inkl. 3 glas vin eller hjemmelavet saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 595 ,-

Tilkøb: vin pr glas 75 ,- Cava pr glas 75 ,- 

 

En hel aften på Værdsat (Fredag og Lørdag)

Snacks og brød

Knivmusling forklædt som æble    

Hasselnødstærte og torske lever  

Vores brød og smør  

Retterne

Corn-dog – fermenteret hvidløg og tørret svampe

Lakse mosaik – honning – mynte – sennep

Jordskokker i nye klæder  

Solsikke – kantareller – ost og blomster    

Fjæsing – brunet smør – rødbeder  

Rødfisk – saute – blåmusling og tang bacon  

Dessert og petit four

Birk – bøgeblade og gran  

Vaniljemousse – pære sorbet – puff sukker og vandmand  

Petit four

 

Snacks, brød, 8 retter, petit four 495 ,-

Snacks, brød, 8 retter, petit four inkl. 4 glas vin eller hjemmelavet saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 775 ,-

Tilkøb: vin pr glas 75 ,- Cava pr glas 75 ,- 

 

 

Menukortet er med forbehold