Fra 7 September Efterår

 

 Åben Torsdag – Søndag 11.30-23.30

 

Frokost (11.30-15.00)

 

Smørrebrød 

 

Æggemad 90 ,-

Æg – rejer – hollandaise

Tomatsild 85 ,-

Sild på vores måde – ost – variation af tomat

Årets sild 85 ,-

Rygeost – rødbede – brombær

Kartoffel 85 ,-

Kartoffel – mayo – tørret yoghurt

Østershatte 85 ,-

BBQ – fermenteret hvidløg – boghvede

Paneret rødspætte 125 ,-

Ørredrogn – sauce – rejer

Paneret Brissel 115 ,-

Kalvebrissel – stikkelsbær – trøffelmayo

Svampe a la crème 95,-

Stuvede svampe – sylt – støv 

Krebsesalat 105 ,-

Krebs – mayo – asparges – sylt

Rørt tatar 95 ,-

Hakket og rørt inderlår – æggeblomme – sprød kartoffel

Hønsesalat 105 ,-

Hønsesalat – grønne æbler – svampe – vesterhavsost

Kalv 105,-

Kalv – svampe – trøffelsauce 

 

Desserter

 

Karamel is 85 ,-

Is – æblekompot med syltede æbler – vanilje crème – mandelcrumble

Bagt brie – brombær – kiks 85 ,-

Petit Four 30 ,-

Nøddekage

 

Frokost menu

 

Æggemad

Æg – rejer – hollandaise

Hønsesalat

Hønsesalat – grønne æbler – svampe – vesterhavsost

Karamel is

Is – æblekompot med syltede æbler – vanilje crème – mandelcrumble

3 Serveringer 225 ,-

 

Aften (17.00-23.30)

 

”En aften på værdsat”

 

Snack og Brød

Fasan – lakrids – brændt hindbær

Surdejsbrød og dip/Bread & Dip

 

Forret

Glaseret vildsvin – kvæder – pinjekærner

 

Mellemret

Spicy græskar – kerner – vadouvan – mizuna

 

Hovedret

Dansk kalv – svampe – friteret østershat – trøffelsauce

 

Dessert

Karamel is – æblekompot med syltede æbler – vanilje crème – mandelcrumble

 

Petit Four 

Nøddekage

 

Snack, brød, 4 retter og petit four inkl. 4 glas vin eller hjemmelavet saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 625 ,-

Menu uden drikkevarer 395 ,-

Tilkøb: vin eller cava pr glas 85 ,-

 

Tilkøb:

Snack

Kartoffelcroquette – røget smør – løg 35 ,-

 

Mellemret 

Østershatte BBQ – fermenteret hvidløg – boghvede 95 ,-

Dessert

Bagt brie  – brombær – kiks 85 ,-

 

Aften (17.00-23.30)

 

”En grøn aften på værdsat” 

 

Snack og Brød

Rehydreret rødbede – lakrids – brændt hindbær

Surdejsbrød og dip

 

Forret

Kålrabi – kvæder – pinjekærner

 

Mellemret

Spicy græskar – kerner – vadouvan – mizuna

 

Hovedret

Confiteret kartoffel – sampe – friteret østershat – trøffelsauce

 

Dessert

Karamel is – æblekompot med syltede æbler – vanilje crème – mandelcrumble

 

Petit Four 

Nøddekage

 

Snack, brød, 4 retter og petit four inkl. 4 glas vin eller hjemmelavet saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 625 ,-

Menu uden drikkevarer 395 ,-

Tilkøb: vin eller cava pr glas 85 ,-

 

Tilkøb:

Snack

Kartoffelcroquette – røget smør – løg 35 ,-

 

Mellemret 

Østershatte BBQ – fermenteret hvidløg – boghvede 95 ,-

Dessert

Bagt brie  – brombær – kiks 85 ,-