Efterårskortet – Frokost 

 

Mandag til Fredag 11.30-15.00 Hver uge (Næste menu starter 8/11)

 

Smørrebrød

 

Æggemaden 80 ,-

Pocheret æg – rejer – hollandaise

Dådyrtatar 90 ,-

Østersmayo – revet hjerte – bær

Kartoffelmad 70 ,-

Confiteret kartoffel – bacon – urtemayo

Rørt tatar 95 ,-

Hakket og rørt  inderlår – æggeblomme – sprød kartoffel

“Stjerneskud” 120 ,-

Paneret hvid fisk –  sauce – rejer

Confiteret and 95 ,-

Karl johan mayo – æble – tørret gær

Tomatsild 60 ,-

Syremodnet tomatsild – løg – tomat

Et grønt stykke 70 ,-

Broccolini – løg – mayo – vesterhavsost

Hønsesalat 80 ,-

Hønsesalat – grønne æbler – svampe.

Ostemaden 90 ,-

Røget brie – bær – nødder

 

Dessert

 

Efterårsdessert 85 ,-

Kastanje – birk – mazerin

Arme ridder 85 ,-

Stegt brioche – is – kanel

 

Menukortet er med forbehold 

 

Vildt menuen – Aften

17, 18 September og 1,2,15,16,29,30 Oktober fra kl. 17.00

 

Ekstra aftener: 14/10, 28/10, 12/11, 13/11

 

En hel aften på Værdsat

 

Snacks og brødservering

Vores brød og smør

Hjerte – Kartoffel

Solæg (Vagtel)

Retterne

Hønsefødder og gulerødder

Hareragout – selleri – svampe

De fem grundsmage serveret som æble

Tatar af dådyr – brombær – creme

Gråand – rødbede – sauce

Dessert og petit four

Kastanje – birk – mazerin

Småt og sødt

 

10 Serveringer inkl. 5 glas vin eller hjemmelavet saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 775 ,-

 

Tilkøb

 

Østers a la bloody mary 2 stk 95 ,-

Toast – 10 g baerii caviar 245 ,-

Arme ridder – is – kanel 85 ,-

Bobler – Cava Brut flaske 400 ,-

 

Kig ind menu

 

Brødservering

Vores brød og smør

Forret

Tatar af dådyr – brombær – creme

Hovedret

Gråand – rødbede – sauce

Dessert

Kastanje – birk – mazerin

 

3 Retter 325 ,-

3 retter inkl. 3 glas vin eller hjemmelavet saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 525 ,-

 

Menuen er med forbehold