Forår og sommer – Frokost

Mandag til Søndag 11.30-15.00

Fra 18 April

 

Smørrebrød

 

Asparges og æggemad 95 ,-

Asparges – pocheret æg – rejer – hollandaise

Kålsilden 65 ,-

Sild på vores måde – mayo – kål – bær

Rødspætte 115 ,-

Remoulade – kartoffel – persille

Kartoffelmad 75 ,-

Confiteret kartoffel – chips – urtemayo

“Stjerneskud” 125 ,-

Paneret hvid fisk –  sauce – rejer

Tun 95 ,-

Tuntatar – agurk – blommer

Tomatsild 65 ,-

Sild på vores måde – ost – variation af tomat

Grillet sommer grønt 75 ,-

 Sommergønt fra nær og fjern – bbq

Krebsesalat 95 ,-

Krebs – mayo – apsparges – sylt

 

Ikke Pescetarisk Smørrebrød

 

Rørt tatar 95 ,-

Hakket og rørt  inderlår – æggeblomme – sprød kartoffel

Hønsesalat 100 ,-

Hønsesalat – grønne æbler – svampe – vesterhavsost

 

Sommerretter

 

Moules frittes 135 ,-

Ristet brød – hvidvinsdampede muslinger – fritter

Pil selv rejer 135 ,-

Ristet brød – 500 g pil selv rejer – dip

 

Dessert

 

 Jordbærtærte 95 ,-

Is – tærte – creme

Mælkebøttedessert 85 ,-

Is – kornblomst – kærnemælk

Tangis 85 ,-

Ristet tangis – miso – grønne æbler

 

Frokost menu

 

Rødspætte

Remoulade – kartoffel – persille

Hønsesalat

Hønsesalat – grønne æbler – svampe – vesterhavsost

Jordbærtærte

Is – tærte – creme

3 Serveringer 275 ,- 

Menukortet er med forbehold

 

AFTEN FRA 18 APRIL

 

Forår og sommer – Aften

 

Søndag-Tirsdag

 

Den lette

 

Snacks og brødservering

Vores brød og smør

Tangtærte

 

Forret

Asparges – rogn – hollandaise

 

Hovedret

Tun Wellington – Sauce royal

 

Dessert og petit four

Ristet tangis – miso – grønne æbler

Småt og sødt

 

5 Serveringer 275 ,-

5 Serveringer inkl. 2 glas vin eller hjemmelavet saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 425 ,-

Tilkøb: vin pr glas 75 ,- Cava pr glas 75 ,- 

 

Onsdag-Torsdag

 

Smørrebrød ad Libitum 

Hver Onsdag og Torsdag. Ankosmst kl. 17.00 eller 19.30. Bordet er dit i 2 timer. Her kan du spise så meget smørrebrød du har lyst til. Menuen er sat efter kokkens humør. Pris 345 ,-

 

Fredag-Lørdag

 

Den fulde oplevelse

 

Snacks og brødservering

Vores brød og smør

Tangtærte

Crab on a stick

Bisque bombe

 

Retterne

Østers frit – glaskål – urte beurre blanc

Asparges – rogn – hollandaise

Grønt i farver

Kammusling – kål – mjød

Makrel – tomat – skoleagurk

Tun Wellington – Sauce royal

 

Dessert og petit four

Ristet tangis – miso – grønne æbler

Småt og sødt

 

12 Serveringer 550 ,-

12 Serveringer inkl. 5 glas vin eller hjemmelavet saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 825 ,-

Tilkøb: vin pr glas 75 ,- Cava pr glas 75 ,- 

 

 

Menuen er med forbehold


Kig ind menuen

 

Snacks og brødservering

Vores brød og smør

Tangtærte

Crab on a stick

Bisque bombe

 

Retterne

Makrel – tomat – skoleagurk

Tun Wellington – Sauce royal

 

Dessert og petit four

Ristet tangis – miso – grønne æbler

Småt og sødt

 

8 Serveringer 475 ,-

8 Serveringer inkl. 3 glas vin eller hjemmelavet saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 675 ,-