_

Fra 7 Marts / Forår

 Åben Mandag – Søndag 11.30-23.30

 

Frokost (11.30-15.00)

Smørrebrød

Æggemad 90 ,-

Æg – rejer – hollandaise

Tomatsild 85 ,-

Sild på vores måde – ost – variation af tomat

Kartoffel 85 ,-

Kartoffel – mayo – tørret yoghurt

Bagte løg 85 ,-

Timian – hvidløg – gammelknas

Paneret rødspætte 125 ,-

Ørredrogn – sauce – rejer

Paneret Brissel 115 ,-

Kalvebrissel – stikkelsbær – trøffelmayo

Grisebryst 95,-

Æble – brændt kål – honning

Rørt tatar 95 ,-

Hakket og rørt inderlår – æggeblomme – sprød kartoffel

Hønsesalat 105 ,-

Hønsesalat – grønne æbler – svampe – vesterhavsost

Dagens stykke 75,-

Spørg betjeningen

Desserter

Gode råd

Citronmousse – hvid chokolade – karamel 95 ,-

3 danske oste med behørig garniture 100 ,-

Petit Four – dagspris

Frokost menu

Æggemad 

Æg – rejer – hollandaise

Hønsesalat – grønne æbler – svampe – vesterhavsost

Gode råd – Citronmousse – hvid chokolade – karamel

Petit Four

4 Serveringer 275 ,-

4 Serveringer inkl. 3 glas vin eller hjemmelavet saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 495 ,-

Aften (17.00-23.30)

En aften på værdsat

(Kan laves vegetarisk UDEN forudbestilling)

Forret

Kammusling – pære – stikkelsbær – sort cider

Brød og tilbehør

Mellemret

Bagte løg – timian – hvidløg – gammelknas

Hovedret

Vagtel, – kylling – sauce på kapers – polenta

Dessert

Gode råd – citronmousse – hvid chokolade – karamel

4 retter 325 ,-

TILKØB

4 glas vin tilpasset menuen 275 ,-

Signaturret / Skaldyr – tomat – brunet smør – hasselnødder 100 ,-

Signaturret / Grisebryst – æble – kål – karameliseret honning  100 ,-

Sæsonens grøntret – spørg betjeningen 100 ,-

Osteservering / 3 Danske oste med behørig garniture 100 ,-

Dagens petit four og kaffe/te 75 ,-

Vine pr glas 85 ,-

En hel aften på Værdsat (skal forudbestilles og bestilles af hele bordet)

Snacks og bobler

2 snacks efter kokkens humør og bobler

Forret

Kammusling – pære – stikkelsbær – sort cider

Brød og tilbehør

Mellemret

Bagte løg – timian – hvidløg – gammelknas

Signaturret

Grisebryst – æble – kål – karameliseret honning

Hovedret

Vagtel, – kylling – sauce på kapers – polenta

Osteservering 

3 danske oste med behørig garniture

Dessert

Gode råd – citronmousse – hvid chokolade – karamel

Petit four

Dagens petit four og kaffe/te

Snacks, bobler, 6 retter og petit four inkl. 6 glas vin eller saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 995 ,-