Åben Mandag – Søndag 11.00-15.30

Frokost 

Smørrebrød

Æggemad 95 ,-

Æg – rejer – hollandaise – dild

Brislinger 115 ,-

Røgede brislinger – Solaris vinagrette – karsemayo

Tomatsild 85 ,-

Sild på vores måde – ost – variation af tomat

Sennepssild 85 ,-

Gammeldags modnet sild – sennepskorn – squash – ristede græskarkerner

Kartoffel & Porre  85 ,-

Sprød kartoffel – porrekompot – tørret yoghurt – løvstikke

Laksemad 125 ,-

Ørredrogn – sauce – wasabi

Rejemad 145,-

Håndpillede rejer – sauce Choron  – dildmayo

Rørt tatar 95 ,-

Hakket og rørt inderlår – æggeblomme – sprød kartoffel

Hønsesalat 115 ,-

Hønsesalat – grønne æbler – svampe – vesterhavsost

Oksemad 125,-

Estragon mayo – kartoffel chips –  løg

Confiteret and 115 ,-

Tranebær – grønkål – timian

Dagens stykke 75,-

Spørg betjeningen

Desserter

Chokoladekage – sprød karamel – kakao creme – mascarpone parfait 100,-

Mandel is – hasselnødde bisquit – kirsebær sirup – fløde 48% ,-

3 danske oste med behørig garniture 100 ,-

Petit Four – dagspris

Frokost menu

Laksemad – Ørredrogn – sauce – wasabi

Confiteret and – Tranebær – grønkål – timian

Mandel is – hasselnødde bisquit – kirsebær sirup – fløde 48%

Petit Four

4 Serveringer 295 ,-

4 Serveringer inkl. 3 glas vin eller hjemmelavet saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 550 ,-


Åben Mandag – Søndag 11.00-15.30

Frokost 

Smørrebrød

Æggemad 95 ,-

Æg – rejer – hollandaise – dild

Ostemad 115 ,-

Gammel knas – pære – brændt hyben

Tomatsild 85 ,-

Sild på vores måde – ost – variation af tomat

Kartoffel & Porre  85 ,-

Sprød kartoffel – porrekompot – tørret yoghurt – løvstikke

Laksemad 125 ,-

Koldrøget laks – kartoffel – citron – urtecreme

Rejemad 145,-

Håndpillede rejer – sauce Choron  – dildmayo

Rørt tatar 95 ,-

Hakket og rørt inderlår – æggeblomme – sprød kartoffel

Hønsesalat 115 ,-

Hønsesalat – grønne æbler – svampe – vesterhavsost

Oksemad 125,-

Estragon mayo – kartoffel chips –  løg

Tomat 85 ,-

Tomat – mozzarella – sort peber – balsamico

Dagens stykke 75,-

Spørg betjeningen

Desserter

Citronsol – mandarin – hvid chokolade – solsikke 100,-

Æble – citron timian – karamel – creme Fraiche 100,-

3 danske oste med behørig garniture 100 ,-

Petit Four – dagspris

Frokost menu

Kartoffelmad– porrekompot – tørret yoghurt – løvstikke

Hønsesalat – grønne æbler – svampe – vesterhavsost

Æble – citron timian – karamel – creme Fraiche

Petit Four

4 Serveringer 295 ,-

4 Serveringer inkl. 3 glas vin eller hjemmelavet saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 550 ,-