Frokost kort pr 1/3 2025
Åben Mandag – Søndag 11.00-15.30
Frokost
Smørrebrød
Æggemad 95 ,-
Æg – rejer – hollandaise – dild
Ostemad 115 ,-
Gammel knas – pære – brændt hyben
Tomatsild 85 ,-
Sild på vores måde – ost – variation af tomat
Kartoffel & Porre 85 ,-
Sprød kartoffel – porrekompot – tørret yoghurt – løvstikke
Laksemad 125 ,-
Koldrøget laks – kartoffel – citron – urtecreme
Rejemad 145,-
Håndpillede rejer – sauce Choron – dildmayo
Rørt tatar 95 ,-
Hakket og rørt inderlår – æggeblomme – sennep – chips
Hønsesalat 115 ,-
Hønsesalat – grønne æbler – svampe – vesterhavsost
Svampemad 95,-
Stuvede svampe – selleri – løg
Tomat 85 ,-
Tomat – mozzarella – sort peber – balsamico
Dagens stykke 75,-
Spørg betjeningen
—
Desserter
Citronsol – mandarin – hvid chokolade – solsikke 100,-
Pære – Vanilje – Earl grey – Creme Caramel 100,-
3 danske oste med behørig garniture 100 ,-
Petit Four – dagspris
—
Frokost menu
Æg – rejer – hollandaise – dild
Hønsesalat – grønne æbler – svampe – vesterhavsost
Pære – Vanilje – Earl grey – Creme Caramel
Petit Four
4 Serveringer 295 ,-
4 Serveringer inkl. 3 glas vin eller hjemmelavet saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 550 ,-
———-
Frokost kort pr 1/5 2025
Åben Mandag – Søndag 11.00-15.30
Frokost
Smørrebrød
Æggemad 95 ,-
Æg – rejer – hollandaise – dild
Ostemad 115 ,-
Gammel knas – pære – brændt hyben
Karrysild 85 ,-
Sild – løg – æble – piment d’espelette
Tomatsild 85 ,-
Sild – ost – variation af tomat
Kartoffel & Porre 85 ,-
Sprød kartoffel – porrekompot – tørret yoghurt – løvstikke
Laksemad 125 ,-
Koldrøget laks – kartoffel – citron – urtecreme
Rejemad 145,-
Håndpillede rejer – sauce Choron – dildmayo
Rørt tatar 95 ,-
Hakket og rørt inderlår – æggeblomme – sennep – chips
Hønsesalat 115 ,-
Hønsesalat – grønne æbler – svampe – vesterhavsost
Svampemad 95,-
Svampe – ponzu BBQ – boghvede – græskarkerner
Tomat 85 ,-
Tomat – mozzarella – sort peber – balsamico
Andemad 105 ,-
Confiteret and – tyttebær – kartoffelskum
Dagens stykke 75,-
Spørg betjeningen
—
Desserter
Citronsol – mandarin – hvid chokolade – solsikke 100,-
Ananas – Rom – Kokos – Citrus 100,-
3 danske oste med behørig garniture 100 ,-
Petit Four – dagspris
—
Frokost menu
Kartoffel – porrekompot – tørret yoghurt – løvstikke
Håndpillede rejer – sauce Choron – dildmayo
Ananas – Rom – Kokos – Citrus
Petit Four
4 Serveringer 295 ,-
4 Serveringer inkl. 3 glas vin eller hjemmelavet saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 550,–