Åben Mandag – Søndag 11.00-15.30

Frokost 

Smørrebrød

Æggemad 95 ,-

Æg – rejer – hollandaise – dild

Ostemad 115 ,-

Gammel knas – pære – brændt hyben

Tomatsild 85 ,-

Sild på vores måde – ost – variation af tomat

Kartoffel & Porre  85 ,-

Sprød kartoffel – porrekompot – tørret yoghurt – løvstikke

Laksemad 125 ,-

Koldrøget laks – kartoffel – citron – urtecreme

Rejemad 145,-

Håndpillede rejer – sauce Choron  – dildmayo

Rørt tatar 95 ,-

Hakket og rørt inderlår – æggeblomme – sennep – chips

Hønsesalat 115 ,-

Hønsesalat – grønne æbler – svampe – vesterhavsost

Svampemad 95,-

Stuvede svampe – selleri –  løg

Tomat 85 ,-

Tomat – mozzarella – sort peber – balsamico

Dagens stykke 75,-

Spørg betjeningen

Desserter

Citronsol – mandarin – hvid chokolade – solsikke 100,-

Pære – Vanilje – Earl grey – Creme Caramel 100,-

3 danske oste med behørig garniture 100 ,-

Petit Four – dagspris

Frokost menu

Æg – rejer – hollandaise – dild

Hønsesalat – grønne æbler – svampe – vesterhavsost

Pære – Vanilje – Earl grey – Creme Caramel

Petit Four

4 Serveringer 295 ,-

4 Serveringer inkl. 3 glas vin eller hjemmelavet saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 550 ,-

 

———-

 

 Frokost kort pr 1/5 2025

 

Åben Mandag – Søndag 11.00-15.30

 

Frokost 

Smørrebrød

 

Æggemad 95 ,-

Æg – rejer – hollandaise – dild

Ostemad 115 ,-

Gammel knas – pære – brændt hyben

Karrysild 85 ,-

Sild – løg – æble – piment d’espelette

Tomatsild 85 ,-

Sild – ost – variation af tomat

Kartoffel & Porre  85 ,-

Sprød kartoffel – porrekompot – tørret yoghurt – løvstikke

Laksemad 125 ,-

Koldrøget laks – kartoffel – citron – urtecreme

Rejemad 145,-

Håndpillede rejer – sauce Choron  – dildmayo

Rørt tatar 95 ,-

Hakket og rørt inderlår – æggeblomme – sennep – chips

Hønsesalat 115 ,-

Hønsesalat – grønne æbler – svampe – vesterhavsost

Svampemad 95,-

Svampe – ponzu BBQ – boghvede – græskarkerner

Tomat 85 ,-

Tomat – mozzarella – sort peber – balsamico

Andemad 105 ,-

Confiteret and – tyttebær – kartoffelskum

Dagens stykke 75,-

 

Spørg betjeningen

 

 

Desserter

 

Citronsol – mandarin – hvid chokolade – solsikke 100,-

 

Ananas – Rom – Kokos – Citrus 100,-

 

3 danske oste med behørig garniture 100 ,-

 

Petit Four – dagspris

 

 

Frokost menu

 

Kartoffel – porrekompot – tørret yoghurt – løvstikke

 

Håndpillede rejer – sauce Choron  – dildmayo

 

Ananas – Rom – Kokos – Citrus

 

Petit Four

 

4 Serveringer 295 ,-

4 Serveringer inkl. 3 glas vin eller hjemmelavet saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 550,