Frokost kort pr 1/11
Åben Mandag – Søndag 11.00-15.30
Frokost
Smørrebrød
Æggemad 95 ,-
Æg – rejer – hollandaise – dild
Brislinger 115 ,-
Røgede brislinger – Solaris vinagrette – karsemayo
Tomatsild 85 ,-
Sild på vores måde – ost – variation af tomat
Sennepssild 85 ,-
Gammeldags modnet sild – sennepskorn – squash – ristede græskarkerner
Kartoffel & Porre 85 ,-
Sprød kartoffel – porrekompot – tørret yoghurt – løvstikke
Laksemad 125 ,-
Ørredrogn – sauce – wasabi
Rejemad 145,-
Håndpillede rejer – sauce Choron – dildmayo
Rørt tatar 95 ,-
Hakket og rørt inderlår – æggeblomme – sprød kartoffel
Hønsesalat 115 ,-
Hønsesalat – grønne æbler – svampe – vesterhavsost
Oksemad 125,-
Estragon mayo – kartoffel chips – løg
Confiteret and 115 ,-
Tranebær – grønkål – timian
Dagens stykke 75,-
Spørg betjeningen
—
Desserter
Chokoladekage – sprød karamel – kakao creme – mascarpone parfait 100,-
Mandel is – hasselnødde bisquit – kirsebær sirup – fløde 48% ,-
3 danske oste med behørig garniture 100 ,-
Petit Four – dagspris
—
Frokost menu
Laksemad – Ørredrogn – sauce – wasabi
Confiteret and – Tranebær – grønkål – timian
Mandel is – hasselnødde bisquit – kirsebær sirup – fløde 48%
Petit Four
4 Serveringer 295 ,-
4 Serveringer inkl. 3 glas vin eller hjemmelavet saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 550 ,-
Frokost kort pr 1/1 2025
Åben Mandag – Søndag 11.00-15.30
Frokost
Smørrebrød
Æggemad 95 ,-
Æg – rejer – hollandaise – dild
Ostemad 115 ,-
Gammel knas – pære – brændt hyben
Tomatsild 85 ,-
Sild på vores måde – ost – variation af tomat
Kartoffel & Porre 85 ,-
Sprød kartoffel – porrekompot – tørret yoghurt – løvstikke
Laksemad 125 ,-
Koldrøget laks – kartoffel – citron – urtecreme
Rejemad 145,-
Håndpillede rejer – sauce Choron – dildmayo
Rørt tatar 95 ,-
Hakket og rørt inderlår – æggeblomme – sprød kartoffel
Hønsesalat 115 ,-
Hønsesalat – grønne æbler – svampe – vesterhavsost
Oksemad 125,-
Estragon mayo – kartoffel chips – løg
Tomat 85 ,-
Tomat – mozzarella – sort peber – balsamico
Dagens stykke 75,-
Spørg betjeningen
—
Desserter
Citronsol – mandarin – hvid chokolade – solsikke 100,-
Æble – citron timian – karamel – creme Fraiche 100,-
3 danske oste med behørig garniture 100 ,-
Petit Four – dagspris
—
Frokost menu
Kartoffelmad– porrekompot – tørret yoghurt – løvstikke
Hønsesalat – grønne æbler – svampe – vesterhavsost
Æble – citron timian – karamel – creme Fraiche
Petit Four
4 Serveringer 295 ,-
4 Serveringer inkl. 3 glas vin eller hjemmelavet saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 550 ,-