Fra 2 Maj / Sommer
Åben Mandag – Søndag 11.30-23.30
Frokost (11.30-15.00)
Smørrebrød
Æggemad 95 ,-
Æg – rejer – hollandaise
Tomatsild 85 ,-
Sild på vores måde – ost – variation af tomat
Kartoffel 85 ,-
Kartoffel – mayo – tørret yoghurt
Paneret rødspætte 125 ,-
Ørredrogn – sauce – rejer
Paneret Brissel 115 ,-
Kalvebrissel – stikkelsbær – trøffelmayo
Grisebryst 95,-
Æble – brændt kål – honning
Rørt tatar 95 ,-
Hakket og rørt inderlår – æggeblomme – sprød kartoffel
Hønsesalat 115 ,-
Hønsesalat – grønne æbler – svampe – vesterhavsost
Sommerkalv 125,-
Hollandaise – asparges – ramsløg
Dagens stykke 75,-
Spørg betjeningen
—
Desserter
Danske jordbær 95 ,-
Hvid chokolade – hyldeblomst – havesyre
3 danske oste med behørig garniture 100 ,-
Petit Four – dagspris
—
Frokost menu
Æggemad – rejer – hollandaise
Hønsesalat – grønne æbler – svampe – vesterhavsost
Danske jordbær – hvid chokolade – hyldeblomst – havesyre
Petit Four
4 Serveringer 275 ,-
4 Serveringer inkl. 3 glas vin eller hjemmelavet saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 495 ,-
—
Aften (17.00-23.30)
En aften på værdsat
(Kan laves vegetarisk UDEN forudbestilling)
Forret
Rødspætte – fløde 48 – ærter – perleløg
Brød og tilbehør
Mellemret
Rosetbakkelse – brændt agurk – radisser – peberrod
Hovedret
Sommerkalv – asparges – ramsløg – hollandaise – kartoffel crossaint
Dessert
Danske jordbær – hvid chokolade – hyldeblomst – havesyre
4 retter 325 ,-
—
TILKØB
4 glas vin tilpasset menuen 275 ,-
—
2 snacks efter kokkens humør og bobler 125 ,-
—
Signaturret / Skaldyr – tomat – brunet smør – hasselnødder 100 ,-
—
Signaturret / Grisebryst – æble – kål – karameliseret honning 100 ,-
—
Sæsonens grøntret – spørg betjeningen 100 ,-
—
Osteservering / 3 danske oste med behørig garniture 100 ,-
—
Dagens petit four og kaffe/te 75 ,-
—
Vine pr glas 85 ,-
—
En hel aften på Værdsat (skal bestilles af hele bordet)
Snacks og bobler
2 snacks efter kokkens humør og bobler
Forret
Rødspætte – fløde 48 – ærter – perleløg
Brød og tilbehør
Signaturret
Skaldyr – tomat – brunet smør – hasselnødder
Mellemret
Rosetbakkelse – brændt agurk – radisser – peberrod
Hovedret
Sommerkalv – asparges – ramsløg – hollandaise – kartoffel crossaint
Osteservering
3 danske oste med behørig garniture
Dessert
Danske jordbær – hvid chokolade – hyldeblomst – havesyre
Petit four
Dagens petit four og kaffe/te
Snacks, bobler, 6 retter og petit four inkl. 6 glas vin eller saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 995 ,-
Fra 1 Juli / Sommer 2.0
Åben Mandag – Søndag
—
Aften (17.00-23.30)
En aften på værdsat
(Kan laves vegetarisk UDEN forudbestilling)
Forret
Mosaik på hvid fisk – kærnemælk Sc. – purløg – danske ærter
Brød og tilbehør
Mellemret
Pasta – mascarpone – citron – panko
Hovedret
Farseret kylling – majs saute – ramsløgskapers – spæde kål
Dessert
Tærte – is på danske jordbær – mynte – balsamico – creme anglaise
4 retter 325 ,-
—
TILKØB
4 glas vin tilpasset menuen 275 ,-
—
2 snacks efter kokkens humør og bobler 125 ,-
—
Signaturret / Skaldyr – tomat – brunet smør – hasselnødder 100 ,-
—
Signaturret / Grisebryst – æble – kål – karameliseret honning 100 ,-
—
Sæsonens grøntret – spørg betjeningen 100 ,-
—
Osteservering / 3 danske oste med behørig garniture 100 ,-
—
2 petit fours og kaffe/te 100,-
—
Vine pr glas 85 ,-
—
En hel aften på Værdsat (skal bestilles af hele bordet)
Snacks og bobler
2 snacks efter kokkens humør og bobler
Forret
Mosaik på hvidfisk – kærnemælk Sc. – purløg – danske ærter
Brød og tilbehør
Signaturret
Skaldyr – tomat – brunet smør – hasselnødder
Mellemret
Pasta – mascarpone – citron – panko
Hovedret
Farseret kylling – majs saute – ramsløgskapers – spæde kål
Osteservering
3 danske oste med behørig garniture
Dessert
Tærte – is på danske jordbær – mynte – balsamico – creme anglaise
Petit four
2 petit fours og kaffe/te
Snacks, bobler, 6 retter og petit four inkl. 6 glas vin eller saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 995 ,-
Fra 1 September / Efterår
Åben Mandag – Søndag
—
Aften (17.00-23.30)
En aften på værdsat
(Kan laves vegetarisk UDEN forudbestilling)
Forret
Kammusling – blomkål – syltede æbler – citrus, sc.
Brød og tilbehør
Mellemret
Knust kartoffel – hvidløg – lard alsace – parmesan
Hovedret
Sprængt kalv – spidskål – tyttebær – røget marv
Dessert
Vinter bær – marscapone parfait – kakaocreme
4 retter 325 ,-
—
TILKØB
4 glas vin tilpasset menuen 275 ,-
—
2 snacks efter kokkens humør og bobler 125 ,-
—
Signaturret / Skaldyr – tomat – brunet smør – hasselnødder 100 ,-
—
Signaturret / Grisebryst – æble – kål – karameliseret honning 100 ,-
—
Sæsonens grøntret – spørg betjeningen 100 ,-
—
Osteservering / 3 danske oste med behørig garniture 100 ,-
—
2 petit fours og kaffe/te 100 ,-
—
Vine pr glas 85 ,-
—
En hel aften på Værdsat (skal bestilles af hele bordet)
Snacks og bobler
2 snacks efter kokkens humør og bobler
Forret
Kammusling – blomkål – syltede æbler – citrus, sc.
Brød og tilbehør
Signaturret
Grisebryst – æble – kål – karameliseret honning
Mellemret
Knust kartoffel – hvidløg – lard alsace – parmesan
Hovedret
Sprængt kalv – spidskål – tyttebær – røget marv
Osteservering
3 danske oste med behørig garniture
Dessert
Vinter bær – marscapone parfait – kakaocreme
Petit four
2 petit fours og kaffe/te
Snacks, bobler, 6 retter og petit four inkl. 6 glas vin eller saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 995 ,-
Fra 1 November / Jul
Åben Mandag – Søndag
—
Aften (17.00-23.30)
En aften på værdsat
(Kan laves vegetarisk UDEN forudbestilling)
Forret
Krabbe – pasta – mascarpone – hvid soya – mynte
Brød og tilbehør
Mellemret
Lamme krokette – kartoffelskum – syltet bær – ristet sesam – fyrtårnsost
Hovedret
Sprængt and – palmekål – kompot på svesker og æbler – confiteret andelår
Dessert
Mandel is – hasselnødde bisquit – kirsebær sirup – fløde 48%
4 retter 325 ,-
—
TILKØB
4 glas vin tilpasset menuen 275 ,-
—
2 snacks efter kokkens humør og bobler 125 ,-
—
Signaturret / Skaldyr – tomat – brunet smør – hasselnødder 100 ,-
—
Signaturret / Grisebryst – æble – kål – karameliseret honning 100 ,-
—
Sæsonens grøntret – spørg betjeningen 100 ,-
—
Osteservering / 3 danske oste med behørig garniture 100 ,-
—
2 petit fours og kaffe/te 75 ,-
—
Vine pr glas 85 ,-
—
En hel aften på Værdsat (skal bestilles af hele bordet)
Snacks og bobler
2 snacks efter kokkens humør og bobler
Forret
Krabbe – pasta – mascarpone – hvid soya – mynte
Brød og tilbehør
Signaturret
Grisebryst – æble – kål – karameliseret honning
Mellemret
Lamme krokette – kartoffelskum – syltet bær – ristet sesam – fyrtårnsost
Hovedret
Sprængt and – palmekål – kompot på svesker og æbler – confiteret andelår
Osteservering
3 danske oste med behørig garniture
Dessert
Mandel is – hasselnødde bisquit – kirsebær sirup – fløde 48%
Petit four
2 petit fours og kaffe/te
Snacks, bobler, 6 retter og petit four inkl. 6 glas vin eller saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 995 ,-