Fra 7 November/Julekort

 

Åben Torsdag – Søndag 11.30-23.30

 

Frokost (11.30-15.00)

 

Smørrebrød

 

Æggemad 85 ,-

Æg – rejer – karse

Tomatsild 75 ,-

Sild på vores måde – ost – variation af tomat

Årets sild 75 ,-

Rygeost – rødbede – brombær

 Sennepssild 75 ,-

Smilende æg – sennepsmayo – kål

Kartoffel 75 ,-

Kartoffel – mayo – tørret yoghurt

Østershatte 85 ,-

BBQ – fermenteret hvidløg – boghvede

Paneret rødspætte 125 ,-

Ørredrogn – sauce – rejer

Laks 115 ,-

Fennikel – agurk – peberrod

Svinebryst 85 ,-

Kompot af rødkål – støv – brændt kål

Krebsesalat 105 ,-

Krebs – mayo – asparges – sylt

Svampe a la creme 95,-

Stuvede svampe – sylt – støv 

Rørt tatar 95 ,-

Hakket og rørt  inderlår – æggeblomme – sprød kartoffel

Hønsesalat 105 ,-

Hønsesalat – æbler – svampe – vesterhavsost

 

Desserter

Kirsebæris 85 ,-

Portvin – mandel – rismælk – mazerin

Julekage 85 ,-

Granite – chokolade – sauce

Petit Four 30 ,-

Chokalde og appelsin

 

Frokost menu

 

Sennepssild

Smilende æg – sennepsmayo – kål

Svinebryst

Kompot af rødkål – støv – brændt kål

Kirsebæris

Portvin – mandel – rismælk – mazerin

3 Serveringer 225 ,-

 

Aften (17.00-23.30)

 

”En aften på værdsat”

 

Snack og Brød

Croquette med gris og tørret gær

 

Forret

Røget Kulmule

Rehydreret glaskål – pakchoi – kærnemælkssauce

 

Mellemret

Hvide bønner som grød

Skorzonerrod – tapioca – ost

 

Hovedret

Andebryst

Glace – kål – løg – confiteret and

 

Dessert

Kirsebæris

Portvin – mandel – rismælk – mazerin

 

Petit Four

Chokalde og appelsin

 

Snack, brød, 4 retter og petit four 365 ,-

Snack, brød, 4 retter og petit four inkl. 4 glas vin eller hjemmelavet saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 595 ,-

Tilkøb: vin pr glas 85 ,- Cava pr glas 85 ,-

 

Tilkøb

 

Forret

Brændte gulerødder 65 ,-

Grønkål – soja – sesam

 

Hovedret

Østershatte 95 ,-

BBQ – fermenteret hvidløg – boghvede

 

”En grøn aften på værdsat”

 

Snack og Brød

Grøntsagssfrit og kikærtemayo

 

Forret

Brændte gulerødder

Grønkål – soja – sesam

 

Mellemret

Hvide bønner som grød

Skorzonerrod – tapioca – ost

 

Hovedret

Østershatte

BBQ – fermenteret hvidløg – boghvede

 

Dessert

Kirsebæris

Portvin – mandel – rismælk – mazerin

 

Petit Four

Chokolade og appelsin

 

Snack, brød, 4 retter, petit four 365 ,-

Snack, brød, 4 retter, petit four inkl. 4 glas vin eller hjemmelavet saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 595 ,-

Tilkøb: vin pr glas 85 ,- Cava pr glas 85 ,-

 

Fra 12 Januar/Vinterkort

 

Åben Torsdag – Søndag 11.30-23.30

 

Frokost (11.30-15.00)

 

Smørrebrød

 

Æggemad 85 ,-

Æg – rejer – karse

Tomatsild 75 ,-

Sild på vores måde – ost – variation af tomat

Årets sild 75 ,-

Rygeost – rødbede – brombær

 Sennepssild 75 ,-

Smilende æg – sennepsmayo – kål

Kartoffel 75 ,-

Kartoffel – mayo – tørret yoghurt

Østershatte 85 ,-

BBQ – fermenteret hvidløg – boghvede

Paneret rødspætte 125 ,-

Ørredrogn – sauce – rejer

Laks 115 ,-

Fennikel – agurk – peberrod

Oksen 95 ,-

Culotte – løg – sauce

Krebsesalat 105 ,-

Krebs – mayo – asparges – sylt

Svampe a la creme 95,-

Stuvede svampe – sylt – støv 

Rørt tatar 95 ,-

Hakket og rørt  inderlår – æggeblomme – sprød kartoffel

Hønsesalat 105 ,-

Hønsesalat – grønne æbler – svampe – vesterhavsost

 

Desserter

Jordskokkeis 85 ,-

Kage – brunet smør – nødder

Vinterkage 85 ,-

Granite – chokolade – sauce

Petit Four 30 ,-

Lemoncake

 

Frokost menu

 

Æggemad

Æg – rejer – karse

Oksen

Culotte – løg – sauce

Jordskokkeis

Kage – brunet smør – nødder

3 Serveringer 225 ,-

 

 Aften (17.00-23.30)

 

”En aften på værdsat”

 

Snack og Brød

Skotsk æg

Vagtelæg – fars

 

Forret

Laks

Agurk – fennikel – boghvede – vinaigrette

 

Mellemret

Løget

Løg – sauce – sylt – ost

 

Hovedret

Culotte sousvide

Variation af majs – urtesauce

 

Dessert

Jordskokkeis

Kage – brunet smør – nødder

 

Petit Four

Lemoncake

 

Snack, brød, 4 retter og petit four 365 ,-

Snack, brød, 4 retter og petit four inkl. 4 glas vin eller hjemmelavet saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 595 ,-

Tilkøb: vin pr glas 85 ,- Cava pr glas 85 ,-

 

Tilkøb:

 

Forret

Brændte gulerødder 65 ,-

Grønkål – soja – sesam

 

Hovedret

Østershatte 95 ,-

BBQ – fermenteret hvidløg – boghvede

 

”En grøn aften på værdsat”

 

Snack og Brød

Grøntsagssfrit og kikærtemayo

 

Forret

Brændte gulerødder

Grønkål – soja – sesam

 

Mellemret

Løget

Løg – sauce – sylt – ost

 

Hovedret

Østershatte

BBQ – fermenteret hvidløg – boghvede

 

Dessert

Jordskokkeis

Kage – brunet smør – nødder

 

Petit Four

Lemoncake

 

Snack, brød, 4 retter, petit four 365 ,-

Snack, brød, 4 retter, petit four inkl. 4 glas vin eller hjemmelavet saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 595 ,-

Tilkøb: vin pr glas 85 ,- Cava pr glas 85 ,-