Fra 2 Maj / Sommer

 

 Åben Mandag – Søndag 11.30-23.30

Frokost (11.30-15.00)

 

Smørrebrød

 

Æggemad 95 ,-

Æg – rejer – hollandaise

Tomatsild 85 ,-

Sild på vores måde – ost – variation af tomat

Kartoffel 85 ,-

Kartoffel – mayo – tørret yoghurt

Paneret rødspætte 125 ,-

Ørredrogn – sauce – rejer

Paneret Brissel 115 ,-

Kalvebrissel – stikkelsbær – trøffelmayo

Grisebryst 95,-

Æble – brændt kål – honning 

Rørt tatar 95 ,-

Hakket og rørt inderlår – æggeblomme – sprød kartoffel

Hønsesalat 115 ,-

Hønsesalat – grønne æbler – svampe – vesterhavsost

Sommerkalv 125,-

Hollandaise – asparges – ramsløg 

Dagens stykke 75,-

Spørg betjeningen

Desserter

 

Danske jordbær 95 ,-

Hvid chokolade – hyldeblomst – havesyre

3 danske oste med behørig garniture 100 ,-

Petit Four – dagspris

Frokost menu

 

Æggemad – rejer – hollandaise

Hønsesalat – grønne æbler – svampe – vesterhavsost

Danske jordbær – hvid chokolade – hyldeblomst – havesyre

Petit Four

 

4 Serveringer 275 ,-

4 Serveringer inkl. 3 glas vin eller hjemmelavet saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 495 ,-

Aften (17.00-23.30)

En aften på værdsat

(Kan laves vegetarisk UDEN forudbestilling)

 

Forret

Rødspætte – fløde 48 – ærter – perleløg

Brød og tilbehør

 

Mellemret

Rosetbakkelse – brændt agurk – radisser – peberrod

 

Hovedret

Sommerkalv – asparges – ramsløg – hollandaise – kartoffel crossaint

 

Dessert

Danske jordbær – hvid chokolade – hyldeblomst – havesyre

 

4 retter 325 ,-

TILKØB

4 glas vin tilpasset menuen 275 ,-

2 snacks efter kokkens humør og bobler 125 ,-

Signaturret / Skaldyr – tomat – brunet smør – hasselnødder 100 ,-

Signaturret / Grisebryst – æble – kål – karameliseret honning  100 ,-

Sæsonens grøntret – spørg betjeningen 100 ,-

Osteservering / 3 danske oste med behørig garniture 100 ,-

Dagens petit four og kaffe/te 75 ,-

Vine pr glas 85 ,-

En hel aften på Værdsat (skal bestilles af hele bordet)

 

Snacks og bobler

2 snacks efter kokkens humør og bobler 

 

Forret

Rødspætte – fløde 48 – ærter – perleløg

Brød og tilbehør

 

Signaturret 

Skaldyr – tomat – brunet smør – hasselnødder  

 

Mellemret

Rosetbakkelse – brændt agurk – radisser – peberrod

 

Hovedret

Sommerkalv – asparges – ramsløg – hollandaise – kartoffel crossaint

 

Osteservering 

3 danske oste med behørig garniture

 

Dessert

Danske jordbær – hvid chokolade – hyldeblomst – havesyre

Petit four

Dagens petit four og kaffe/te 

 

Snacks, bobler, 6 retter og petit four inkl. 6 glas vin eller saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 995 ,-

 


 

Fra 1 Juli / Sommer 2.0

 

 Åben Mandag – Søndag 

Aften (17.00-23.30)

En aften på værdsat

(Kan laves vegetarisk UDEN forudbestilling)

 

Forret

Mosaik på hvid fisk – kærnemælk Sc. – purløg – danske ærter

Brød og tilbehør

 

Mellemret

Pasta – mascarpone – citron – panko

 

Hovedret

Farseret kylling – majs saute  – ramsløgskapers – spæde kål

 

Dessert

Tærte – is på danske jordbær –  mynte – balsamico – creme anglaise

 

4 retter 325 ,-

TILKØB

4 glas vin tilpasset menuen 275 ,-

2 snacks efter kokkens humør og bobler 125 ,-

Signaturret / Skaldyr – tomat – brunet smør – hasselnødder 100 ,-

Signaturret / Grisebryst – æble – kål – karameliseret honning  100 ,-

Sæsonens grøntret – spørg betjeningen 100 ,-

Osteservering / 3 danske oste med behørig garniture 100 ,-

2 petit fours og kaffe/te 100,-

Vine pr glas 85 ,-

En hel aften på Værdsat (skal bestilles af hele bordet)

 

Snacks og bobler

2 snacks efter kokkens humør og bobler 

 

Forret

Mosaik på hvidfisk – kærnemælk Sc. – purløg – danske ærter

Brød og tilbehør

 

Signaturret 

Skaldyr – tomat – brunet smør – hasselnødder

 

Mellemret

Pasta – mascarpone – citron – panko

 

Hovedret

Farseret kylling – majs saute  – ramsløgskapers – spæde kål

 

Osteservering 

3 danske oste med behørig garniture

 

Dessert

Tærte – is på danske jordbær –  mynte – balsamico – creme anglaise

 

Petit four

2 petit fours og kaffe/te 

 

Snacks, bobler, 6 retter og petit four inkl. 6 glas vin eller saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 995 ,-


 

Fra 1 September / Efterår

 Åben Mandag – Søndag

Aften (17.00-23.30)

En aften på værdsat

(Kan laves vegetarisk UDEN forudbestilling)

 

Forret

Kammusling – blomkål – syltede æbler – citrus, sc. 

Brød og tilbehør

 

Mellemret

Knust kartoffel – hvidløg – lard alsace – parmesan 

 

Hovedret

Sprængt kalv – spidskål – tyttebær – røget marv

 

Dessert

Vinter bær – marscapone parfait – kakaocreme 

 

4 retter 325 ,-

TILKØB

4 glas vin tilpasset menuen 275 ,-

2 snacks efter kokkens humør og bobler 125 ,-

Signaturret / Skaldyr – tomat – brunet smør – hasselnødder 100 ,-

Signaturret / Grisebryst – æble – kål – karameliseret honning  100 ,-

Sæsonens grøntret – spørg betjeningen 100 ,-

Osteservering / 3 danske oste med behørig garniture 100 ,-

2 petit fours og kaffe/te 100 ,-

Vine pr glas 85 ,-

En hel aften på Værdsat (skal bestilles af hele bordet)

 

Snacks og bobler

2 snacks efter kokkens humør og bobler 

 

Forret

Kammusling – blomkål – syltede æbler – citrus, sc. 

Brød og tilbehør

 

Signaturret 

Grisebryst – æble – kål – karameliseret honning   

 

Mellemret

Knust kartoffel – hvidløg – lard alsace – parmesan

 

Hovedret

Sprængt kalv – spidskål – tyttebær – røget marv

 

Osteservering 

3 danske oste med behørig garniture

 

Dessert

Vinter bær – marscapone parfait – kakaocreme

 

Petit four

2 petit fours og kaffe/te 

 

Snacks, bobler, 6 retter og petit four inkl. 6 glas vin eller saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 995 ,-


 

Fra 1 November / Jul

Åben Mandag – Søndag

Aften (17.00-23.30)

En aften på værdsat

(Kan laves vegetarisk UDEN forudbestilling)

 

Forret

Krabbe – pasta – mascarpone – hvid soya – mynte 

Brød og tilbehør

 

Mellemret

Lamme krokette – kartoffelskum – syltet bær – ristet sesam – fyrtårnsost

 

Hovedret

Sprængt and – palmekål – kompot på svesker og æbler – confiteret andelår

 

Dessert

Mandel is – hasselnødde bisquit – kirsebær sirup – fløde 48%

 

4 retter 325 ,-

TILKØB

4 glas vin tilpasset menuen 275 ,-

2 snacks efter kokkens humør og bobler 125 ,-

Signaturret / Skaldyr – tomat – brunet smør – hasselnødder 100 ,-

Signaturret / Grisebryst – æble – kål – karameliseret honning  100 ,-

Sæsonens grøntret – spørg betjeningen 100 ,-

Osteservering / 3 danske oste med behørig garniture 100 ,-

2 petit fours og kaffe/te 75 ,-

Vine pr glas 85 ,-

En hel aften på Værdsat (skal bestilles af hele bordet)

 

Snacks og bobler

2 snacks efter kokkens humør og bobler 

 

Forret

Krabbe – pasta – mascarpone – hvid soya – mynte 

Brød og tilbehør

 

Signaturret 

Grisebryst – æble – kål – karameliseret honning 

 

Mellemret

Lamme krokette – kartoffelskum – syltet bær – ristet sesam – fyrtårnsost

 

Hovedret

Sprængt and – palmekål – kompot på svesker og æbler – confiteret andelår

 

Osteservering 

3 danske oste med behørig garniture

 

Dessert

Mandel is – hasselnødde bisquit – kirsebær sirup – fløde 48%

 

Petit four

2 petit fours og kaffe/te 

 

Snacks, bobler, 6 retter og petit four inkl. 6 glas vin eller saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 995 ,-