_
Nyt aften koncept til Januar
Fra 4 Januar / Vinter
Åben Torsdag – Søndag 11.30-23.30
Frokost (11.30-15.00)
Smørrebrød
Æggemad 90 ,-
Æg – rejer – hollandaise
Tomatsild 85 ,-
Sild på vores måde – ost – variation af tomat
Kartoffel 85 ,-
Kartoffel – mayo – tørret yoghurt
Paneret rødspætte 125 ,-
Ørredrogn – sauce – rejer
Paneret Brissel 115 ,-
Kalvebrissel – stikkelsbær – trøffelmayo
Grisebryst 95,-
Æble – brændt kål – honning
Rørt tatar 95 ,-
Hakket og rørt inderlår – æggeblomme – sprød kartoffel
Hønsesalat 105 ,-
Hønsesalat – grønne æbler – svampe – vesterhavsost
Torsk 105,-
Sauce på kartoffel –dild – røget spæk
Dagens stykke 75,-
Spørg betjeningen
—
Desserter
Blødende chokoladekage
Nougat – karamel – is på citronverbena 95 ,-
3 Danske oste med behørig garniture 100 ,-
Petit Four – dagspris
—
Frokost menu
Torsk – Sauce på kartoffel –dild – røget spæk
Hønsesalat – grønne æbler – svampe – vesterhavsost
Blødende chokoladekage – Nougat – karamel – is på citronverbena
Petit Four
4 Serveringer 275 ,-
4 Serveringer inkl. 3 glas vin eller hjemmelavet saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 495 ,-
—
Aften (17.00-23.30)
En aften på værdsat
(Kan laves vegetarisk UDEN forudbestilling)
Forret
Torsk – sauce på kartoffel – dild – røget spæk
Brød og tilbehør
Mellemret
Rødbede – skovbær – langpeber – løvstikke
Hovedret
Vinterkalv – Sauce på haler – kål – enebær
Dessert
Blødende chokoladekage – nougat – karamel – is på citronverbena
4 retter 325 ,-
—
TILKØB
4 glas vin tilpasset menuen 275 ,-
—
2 snacks efter kokkens humør og bobler 125 ,-
—
Signaturret / Skaldyr – tomat – brunet smør – hasselnødder 100 ,-
—
Signaturret / Grisebryst – æble – kål – karameliseret honning 100 ,-
—
Sæsonens grøntret – spørg betjeningen 100 ,-
—
Osteservering / 3 Danske oste med behørig garniture 100 ,-
—
Dagens petit four og kaffe/te 75 ,-
—
Vine pr glas 85 ,-
—
En hel aften på Værdsat (skal forudbestilles og bestilles af hele bordet)
Snacks og bobler
2 snacks efter kokkens humør og bobler
Forret
Torsk – sauce på kartoffel – dild – røget spæk
Brød og tilbehør
Signaturret
Skaldyr – tomat – brunet smør – hasselnødder
Mellemret
Rødbede – skovbær – langpeber – løvstikke
Hovedret
Vinterkalv – sauce på haler – kål – enebær
Osteservering
3 danske oste med behørig garniture
Dessert
Blødende chokoladekage – nougat – karamel – is på citronverbena
Petit four
Dagens petit four og kaffe/te
Snacks, bobler, 6 retter og petit four inkl. 6 glas vin eller saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 995 ,-
_
Fra 7 Marts / Forår
Åben Torsdag – Søndag 11.30-23.30
Frokost (11.30-15.00)
Smørrebrød
Æggemad 90 ,-
Æg – rejer – hollandaise
Tomatsild 85 ,-
Sild på vores måde – ost – variation af tomat
Kartoffel 85 ,-
Kartoffel – mayo – tørret yoghurt
Bagte løg 85 ,-
Timian – hvidløg – gammelknas
Paneret rødspætte 125 ,-
Ørredrogn – sauce – rejer
Paneret Brissel 115 ,-
Kalvebrissel – stikkelsbær – trøffelmayo
Grisebryst 95,-
Æble – brændt kål – honning
Rørt tatar 95 ,-
Hakket og rørt inderlår – æggeblomme – sprød kartoffel
Hønsesalat 105 ,-
Hønsesalat – grønne æbler – svampe – vesterhavsost
Dagens stykke 75,-
Spørg betjeningen
—
Desserter
Gode råd
Citronmousse – hvid chokolade – karamel 95 ,-
3 danske oste med behørig garniture 100 ,-
Petit Four – dagspris
—
Frokost menu
Æggemad
Æg – rejer – hollandaise
Hønsesalat – grønne æbler – svampe – vesterhavsost
Gode råd – Citronmousse – hvid chokolade – karamel
Petit Four
4 Serveringer 275 ,-
4 Serveringer inkl. 3 glas vin eller hjemmelavet saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 495 ,-
—
Aften (17.00-23.30)
En aften på værdsat
(Kan laves vegetarisk UDEN forudbestilling)
Forret
Kammusling – pære – stikkelsbær – sort cider
Brød og tilbehør
Mellemret
Bagte løg – timian – hvidløg – gammelknas
Hovedret
Vagtel, – kylling – sauce på kapers – polenta
Dessert
Gode råd – citronmousse – hvid chokolade – karamel
4 retter 325 ,-
—
TILKØB
4 glas vin tilpasset menuen 275 ,-
—
—
Signaturret / Skaldyr – tomat – brunet smør – hasselnødder 100 ,-
—
Signaturret / Grisebryst – æble – kål – karameliseret honning 100 ,-
—
Sæsonens grøntret – spørg betjeningen 100 ,-
—
Osteservering / 3 Danske oste med behørig garniture 100 ,-
—
Dagens petit four og kaffe/te 75 ,-
—
Vine pr glas 85 ,-
—
En hel aften på Værdsat (skal forudbestilles og bestilles af hele bordet)
Snacks og bobler
2 snacks efter kokkens humør og bobler
Forret
Kammusling – pære – stikkelsbær – sort cider
Brød og tilbehør
Mellemret
Bagte løg – timian – hvidløg – gammelknas
Signaturret
Grisebryst – æble – kål – karameliseret honning
Hovedret
Vagtel, – kylling – sauce på kapers – polenta
Osteservering
3 danske oste med behørig garniture
Dessert
Gode råd – citronmousse – hvid chokolade – karamel
Petit four
Dagens petit four og kaffe/te
Snacks, bobler, 6 retter og petit four inkl. 6 glas vin eller saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 995 ,-
_Fra 2 Maj / Sommer
Åben Torsdag – Søndag 11.30-23.30
Frokost (11.30-15.00)
Smørrebrød
Æggemad 95 ,-
Æg – rejer – hollandaise
Tomatsild 85 ,-
Sild på vores måde – ost – variation af tomat
Kartoffel 85 ,-
Kartoffel – mayo – tørret yoghurt
Paneret rødspætte 125 ,-
Ørredrogn – sauce – rejer
Paneret Brissel 115 ,-
Kalvebrissel – stikkelsbær – trøffelmayo
Grisebryst 95,-
Æble – brændt kål – honning
Rørt tatar 95 ,-
Hakket og rørt inderlår – æggeblomme – sprød kartoffel
Hønsesalat 115 ,-
Hønsesalat – grønne æbler – svampe – vesterhavsost
Sommerkalv 125,-
Hollandaise – asparges – ramsløg
Dagens stykke 75,-
Spørg betjeningen
—
Desserter
Danske jordbær 95 ,-
Hvid chokolade – hyldeblomst – havesyre
3 danske oste med behørig garniture 100 ,-
Petit Four – dagspris
—
Frokost menu
Æggemad – rejer – hollandaise
Hønsesalat – grønne æbler – svampe – vesterhavsost
Danske jordbær – hvid chokolade – hyldeblomst – havesyre
Petit Four
4 Serveringer 275 ,-
4 Serveringer inkl. 3 glas vin eller hjemmelavet saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 495 ,-
—
Aften (17.00-23.30)
En aften på værdsat
(Kan laves vegetarisk UDEN forudbestilling)
Forret
Rødspætte – fløde 48 – ærter – perleløg
Brød og tilbehør
Mellemret
Rosetbakkelse – brændt agurk – radisser – peberrod
Hovedret
Sommerkalv – asparges – ramsløg – hollandaise – kartoffel crossaint
Dessert
Danske jordbær – hvid chokolade – hyldeblomst – havesyre
4 retter 325 ,-
—
TILKØB
4 glas vin tilpasset menuen 275 ,-
—
2 snacks efter kokkens humør og bobler 125 ,-
—
Signaturret / Skaldyr – tomat – brunet smør – hasselnødder 100 ,-
—
Signaturret / Grisebryst – æble – kål – karameliseret honning 100 ,-
—
Sæsonens grøntret – spørg betjeningen 100 ,-
—
Osteservering / 3 danske oste med behørig garniture 100 ,-
—
Dagens petit four og kaffe/te 75 ,-
—
Vine pr glas 85 ,-
—
En hel aften på Værdsat (skal forudbestilles og bestilles af hele bordet)
Snacks og bobler
2 snacks efter kokkens humør og bobler
Forret
Rødspætte – fløde 48 – ærter – perleløg
Brød og tilbehør
Signaturret
Skaldyr – tomat – brunet smør – hasselnødder 100 ,-
Mellemret
Rosetbakkelse – brændt agurk – radisser – peberrod
Hovedret
Sommerkalv – asparges – ramsløg – hollandaise – kartoffel crossaint
Osteservering
3 danske oste med behørig garniture
Dessert
Danske jordbær – hvid chokolade – hyldeblomst – havesyre
Petit four
Dagens petit four og kaffe/te
Snacks, bobler, 6 retter og petit four inkl. 6 glas vin eller saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 995 ,-