Fra 6 Juli Sommer/Summer

 

 Åben Torsdag – Søndag 11.30-23.30

 

Frokost/Lunch (11.30-15.00)

 

Smørrebrød (Open faced sandwiches)

 

Æggemad/Egg & Shrimps 90 ,-

Æg – rejer – hollandaise

Tomatsild/Herring & Tomato 85 ,-

Sild på vores måde – ost – variation af tomat

Årets sild/Herring & Smoked cheese 85 ,-

Rygeost – rødbede – brombær

Kartoffel/Potato & Mayo 85 ,-

Kartoffel – mayo – tørret yoghurt

Østershatte/BBQ Oyster hat & Fermented garlic 85 ,-

BBQ – fermenteret hvidløg – boghvede

Paneret rødspætte/Fillet of plaice & Shrimps 125 ,-

Ørredrogn – sauce – rejer

Asparges/Asparagus & Ramson 95 ,-

Asparges – ramsløg – ost

Krebsesalat/Crayfish & Mayo 105 ,-

Krebs – mayo – asparges – sylt

Rørt tatar/Beef tatare & eggyolk 95 ,-

Hakket og rørt inderlår – æggeblomme – sprød kartoffel

Hønsesalat/Chicken & Mayo 105 ,-

Hønsesalat – grønne æbler – svampe – vesterhavsost

 

Desserter/Desserts

 

Ymer panna cotta/Panna cotta & basil 85 ,-

Panna cotta – basilikum – citron granite

Bagt brie/Baked cheese & Crackers 85 ,-

Brie – brombær – kiks

Petit Four 30 ,-

Vaffelfrit og saltkaramel/Waffle

 

Frokost menu/Lunch menu

 

Asparges/Asparagus & Ramson

Asparges – ramsløg – ost

Paneret rødspætte/Fillet of plaice & Shrimps

Ørredrogn – sauce – rejer

Ymer panna cotta/Panna cotta & basil 

Panna cotta – basilikum – citron granite

3 Serveringer 225 ,-

 

Aften/Dinner (17.00-23.30)

 

”En aften på værdsat”

 

Snack og Brød/Appetizer & bread

Tærte/Ceviche & wasabi

Skaldyrs ceviche – wasabi – limegræs

Surdejsbrød og dip/Bread & Dip

 

Forret/1st course

Pighvar/Turbot & butter

Ristede hasselnødder – tomat – brunet smør

 

Mellemret/2nd course

Fynske strandurter/Salad from local wild herbs

Mormordressing – tagetis – vilde urter

 

Hovedret/Main couse

Glaseret Kylling/Glazed chicken & cheesesauce

Fynsk aparges – ramsløg – sauce på gammelknas

 

Dessert

Ymer panna cotta/Panna cotta & basil

Panna cotta – basilikum – citron granite

 

Petit Four 

Vaffelfrit og saltkaramel/Waffle

 

Snack, brød, 4 retter og petit four inkl. 4 glas vin eller hjemmelavet saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 625 ,-

Snack, bread, 4 courses and petit four, 4 glasses of wine or juice, water and coffee 625 ,-

Menu uden drikkevarer/Menu without drinks 395 ,-

Tilkøb/add ons: vin eller cava pr glas/Glass of wine or cava) 85 ,-

 

Tilkøb/add ons:

Snack

“Brændende kærlighed”/Potato/onion 35 ,-

Kartoffelcroquette – røget smør – løg

 

Mellemret/a dish for inbetween

Østershatte/BBQ oysterhat/fermented garlic) 95 ,-

BBQ – fermenteret hvidløg – boghvede

 

Dessert

Bagt brie/Baked cheese & Crackers 85 ,-

Brie – brombær – kiks

 

”En grøn aften på værdsat”

 

Snack og Brød/Appetizer & bread

Tærte/Aspargagus & wasabi

Asparges – wasabi – limegræs

Surdejsbrød og dip/Bread & Dip

 

Forret/1st course

Confiteret pastinak/Parsnip & butter

Ristede hasselnødder – tomat – brunet smør

 

Mellemret/2nd course

Fynske strandurter/Salad from local wild herbs

Mormordressing – tagetis – vilde urter

 

Hovedret/Main couse

Braiseret kålrabi/Kohlrabi & cheesesauce

Fynsk aparges – ramsløg – sauce på gammelknas

 

Dessert

Ymer panna cotta/Panna cotta & basil

Panna cotta – basilikum – citron granite

 

Petit Four 

Vaffelfrit og saltkaramel/Waffle

 

Snack, brød, 4 retter og petit four inkl. 4 glas vin eller hjemmelavet saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 625 ,-

Snack, bread, 4 courses and petit four, 4 glasses of wine or juice, water and coffee 625 ,-

Menu uden drikkevarer/Menu without drinks 395 ,-

Tilkøb/add ons: vin eller cava pr glas/Glass of wine or cava) 85 ,-

 

Tilkøb/add ons:

Snack

“Brændende kærlighed”/Potato/onion 35 ,-

Kartoffelcroquette – røget smør – løg

 

Mellemret/a dish for inbetween

Østershatte/BBQ oysterhat/fermented garlic) 95 ,-

BBQ – fermenteret hvidløg – boghvede

 

Dessert

Bagt brie/Baked cheese & Crackers 85 ,-

Brie – brombær – kiks

 

Fra 7 September Efterår/Fall

 

 Åben Torsdag – Søndag 11.30-23.30

 

Frokost/Lunch (11.30-15.00)

 

Smørrebrød (Open faced sandwiches)

 

Æggemad/Egg & Shrimps 90 ,-

Æg – rejer – hollandaise

Tomatsild/Herring & Tomato 85 ,-

Sild på vores måde – ost – variation af tomat

Årets sild/Herring & Smoked cheese 85 ,-

Rygeost – rødbede – brombær

Kartoffel/Potato & Mayo 85 ,-

Kartoffel – mayo – tørret yoghurt

Østershatte/BBQ Oyster hat & Fermented garlic 85 ,-

BBQ – fermenteret hvidløg – boghvede

Paneret rødspætte/Fillet of plaice & Shrimps 125 ,-

Ørredrogn – sauce – rejer

Paneret Brissel/Veal sweetbreads & Truffle mayo 115 ,-

Kalvebrissel – stikkelsbær – trøffelmayo

Svampe a la crème/Stewed mushrooms & Dried herbs 95,-

Stuvede svampe – sylt – støv 

Krebsesalat/Crayfish & Mayo 105 ,-

Krebs – mayo – asparges – sylt

Rørt tatar/Beef tatare & eggyolk 95 ,-

Hakket og rørt inderlår – æggeblomme – sprød kartoffel

Hønsesalat/Chicken & Mayo 105 ,-

Hønsesalat – grønne æbler – svampe – vesterhavsost

Kalv/Veal & truffle 105,-

Kalv – svampe – trøffelsauce 

 

Desserter/Desserts

 

Karamel is/caramel ice & apples 85 ,-

Is – æblekompot med syltede æbler – vanilje crème – mandelcrumble

Bagt brie/Baked cheese & Crackers 85 ,-

Brie – brombær – kiks

Petit Four 30 ,-

Nøddekagel/Small cake with nuts

 

Frokost menu/Lunch menu

 

Æggemad/Egg & Shrimps

Æg – rejer – hollandaise

Hønsesalat/Chicken & Mayo

Hønsesalat – grønne æbler – svampe – vesterhavsost

Karamel is/Caramel ice & apples

Is – æblekompot med syltede æbler – vanilje crème – mandelcrumble

3 Serveringer 225 ,-

 

Aften/Dinner (17.00-23.30)

 

”En aften på værdsat”

 

Snack og Brød/Appetizer & bread

Fasan/Pheasant & licorice

Fasan – lakrids – brændt hindbær

Surdejsbrød og dip/Bread & Dip

 

Forret/1st course

Glaseret vildsvin/Wild boar & quinces

Vildsvin – kvæder – pinjekærner

 

Mellemret/2nd course

Spicy græskar/Spicy pumpkin & foccacia

Kerner – vadouvan – mizuna

 

Hovedret/Main couse

Dansk kalv/Veal & mushrooms

Svampe – friteret østershat – trøffelsauce

 

Dessert

Karamel is/caramel ice & apples

Is – æblekompot med syltede æbler – vanilje crème – mandelcrumble

 

Petit Four 

Nøddekagel/Small cake with nuts

 

Snack, brød, 4 retter og petit four inkl. 4 glas vin eller hjemmelavet saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 625 ,-

Snack, bread, 4 courses and petit four, 4 glasses of wine or juice, water and coffee 625 ,-

Menu uden drikkevarer/Menu without drinks 395 ,-

Tilkøb/add ons: vin eller cava pr glas/Glass of wine or cava) 85 ,-

 

Tilkøb/add ons:

Snack

“Brændende kærlighed”/Potato/onion 35 ,-

Kartoffelcroquette – røget smør – løg

 

Mellemret/a dish for inbetween

Østershatte/BBQ oysterhat/fermented garlic) 95 ,-

BBQ – fermenteret hvidløg – boghvede

 

Dessert

Bagt brie/Baked cheese & Crackers 85 ,-

Brie – brombær – kiks

 

Aften/Dinner (17.00-23.30)

 

”En grøn aften på værdsat” Vegetarian

 

Snack og Brød/Appetizer & bread

Rehydreret rødbede/Beetroot & licorice

Rødbede – lakrids – brændt hindbær

Surdejsbrød og dip/Bread & Dip

 

Forret/1st course

Kålrabi/Kohlrabi & quinces

Kålrabi – kvæder – pinjekærner

 

Mellemret/2nd course

Spicy græskar/Spicy pumpkin & foccacia

Kerner – vadouvan – mizuna

 

Hovedret/Main couse

Confiteret kartoffel/Potato confit & mushrooms

Svampe – friteret østershat – trøffelsauce

 

Dessert

Karamel is/caramel ice & apples

Is – æblekompot med syltede æbler – vanilje crème – mandelcrumble

 

Petit Four 

Nøddekagel/Small cake with nuts

 

Snack, brød, 4 retter og petit four inkl. 4 glas vin eller hjemmelavet saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 625 ,-

Snack, bread, 4 courses and petit four, 4 glasses of wine or juice, water and coffee 625 ,-

Menu uden drikkevarer/Menu without drinks 395 ,-

Tilkøb/add ons: vin eller cava pr glas/Glass of wine or cava) 85 ,-

 

Tilkøb/add ons:

Snack

“Brændende kærlighed”/Potato/onion 35 ,-

Kartoffelcroquette – røget smør – løg

 

Mellemret/a dish for inbetween

Østershatte/BBQ oysterhat/fermented garlic) 95 ,-

BBQ – fermenteret hvidløg – boghvede

 

Dessert

Bagt brie/Baked cheese & Crackers 85 ,-

Brie – brombær – kiks

 

Fra 2 November Jul/Christmas

 

 Åben Torsdag – Søndag 11.30-23.30

 

Frokost/Lunch (11.30-15.00)

 

Smørrebrød (Open faced sandwiches)

 

Æggemad/Egg & Shrimps 90 ,-

Æg – rejer – hollandaise

Tomatsild/Herring & Tomato 85 ,-

Sild på vores måde – ost – variation af tomat

Årets sild/Herring & Smoked cheese 85 ,-

Rygeost – rødbede – brombær

Kartoffel/Potato & Mayo 85 ,-

Kartoffel – mayo – tørret yoghurt

Østershatte/BBQ Oyster hat & Fermented garlic 85 ,-

BBQ – fermenteret hvidløg – boghvede

Paneret rødspætte/Fillet of plaice & Shrimps 125 ,-

Ørredrogn – sauce – rejer

Paneret Brissel/Veal sweetbreads & Truffle mayo 115 ,-

Kalvebrissel – stikkelsbær – trøffelmayo

Grisebryst/Porc & Cabbage 95,-

Rødkålscreme – brændt kål – støv 

Krebsesalat/Crayfish & Mayo 105 ,-

Krebs – mayo – asparges – sylt

Rørt tatar/Beef tatare & eggyolk 95 ,-

Hakket og rørt inderlår – æggeblomme – sprød kartoffel

Hønsesalat/Chicken & Mayo 105 ,-

Hønsesalat – grønne æbler – svampe – vesterhavsost

Confiteret and/Duck confit and green cabbage 105,-

Confiteret and – svampecreme – savoykål 

 

Desserter/Desserts

 

Kirsebær is/Cherry ice & almond 95 ,-

Is – mazarin – melde – mandelcrumble

Bagt brie/Baked cheese & Crackers 95 ,-

Brie – brombær – kiks

Petit Four 35 ,-

Fransk nougat med tranebær/French nougat

 

Frokost menu/Lunch menu

 

Paneret rødspætte/Fillet of plaice & Shrimps

Ørredrogn – sauce – rejer

Confiteret and/Duck confit and green cabbage

Confiteret and – svampecreme – savoykål 

Kirsebær is/Cherry ice & almond

Is – mazarin – melde – mandelcrumble

Petit Four

Fransk nougat med tranebær/French nougat

 

4 Serveringer 275 ,-

4 Serveringer inkl. 3 glas vin eller hjemmelavet saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 495 ,-

 

 

Aften/Dinner (17.00-23.30)

 

”En aften på værdsat”

 

Snack og Brød/Appetizer & bread

Glaseret gris/Porc & star anis

Gris – anis – gran

Surdejsbrød og dip/Bread & Dip

 

Forret/1st course

Koldrøget laksetatar/Salmon tatare & brown sugar crumble

Brun farin crumble – dild creme – julesalat

 

Mellemret/2nd course

Confiteret porre/Confit of leek & lovage

Kartoffelcreme – løgaske – løvstikke

 

Hovedret/Main couse

Sprængt andebryst/Duck & cabbage

Sprængt andebryst – confiteret lårkød – svampecreme – portvins sauce – kål

 

Dessert

Kirsebær is/Cherry ice & almond

Is – mazarin – melde – mandelcrumble

 

Petit Four

Fransk nougat med tranebær/French nougat

 

Snack, brød, 4 retter og petit four inkl. 4 glas vin eller hjemmelavet saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 650 ,-

Snack, bread, 4 courses and petit four, 4 glasses of wine or juice, water and coffee 650 ,-

Menu uden drikkevarer/Menu without drinks 395 ,-

Tilkøb/add ons: vin eller cava pr glas/Glass of wine or cava) 85 ,-

 

Tilkøb/add ons:

Snack

“Brændende kærlighed”/Potato/onion 35 ,-

Kartoffelcroquette – røget smør – løg

 

Mellemret/a dish for inbetween

Østershatte/BBQ oysterhat/fermented garlic) 95 ,-

BBQ – fermenteret hvidløg – boghvede

 

Dessert

Bagt brie/Baked cheese & Crackers 85 ,-

Brie – brombær – kiks

 

Aften/Dinner (17.00-23.30)

 

”En grøn aften på værdsat” Vegetarian

 

Snack og Brød/Appetizer & bread

Grøntsagsfrit/Fried vegetables & star anis

Grøntsager – anis – gran

Surdejsbrød og dip/Bread & Dip

 

Forret/1st course

Marineret gulerødder/Carrots & brown sugar crumble

Brun farin crumble – dild creme – julesalat

 

Mellemret/2nd course

Confiteret porre/Confit of leek & lovage

Kartoffelcreme – løgaske – løvstikke

 

Hovedret/Main couse

Friteret østershat/Oysterhat & cabbage

Friteret østershat – svampecreme – portvins sauce – kål

 

Dessert

Kirsebær is/Cherry ice & almond

Is – mazarin – melde – mandelcrumble

 

Petit Four

Fransk nougat med tranebær/French nougat

 

Snack, brød, 4 retter og petit four inkl. 4 glas vin eller hjemmelavet saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 650 ,-

Snack, bread, 4 courses and petit four, 4 glasses of wine or juice, water and coffee 650 ,-

Menu uden drikkevarer/Menu without drinks 395 ,-

Tilkøb/add ons: vin eller cava pr glas/Glass of wine or cava) 85 ,-

 

Tilkøb/add ons:

Snack

“Brændende kærlighed”/Potato/onion 35 ,-

Kartoffelcroquette – røget smør – løg

 

Mellemret/a dish for inbetween

Østershatte/BBQ oysterhat/fermented garlic) 95 ,-

BBQ – fermenteret hvidløg – boghvede

 

Dessert

Bagt brie/Baked cheese & Crackers 85 ,-

Brie – brombær – kiks