Fra 2 Marts/Forår

 

Åben Torsdag – Søndag 11.30-23.30

 

Frokost (11.30-15.00)

 

Smørrebrød

 

Æggemad 90 ,-

Æg – rejer – hollandaise

Tomatsild 85 ,-

Sild på vores måde – ost – variation af tomat

Årets sild 85 ,-

Rygeost – rødbede – brombær

Kartoffel 85 ,-

Kartoffel – mayo – tørret yoghurt

Østershatte 85 ,-

BBQ – fermenteret hvidløg – boghvede

Paneret rødspætte 125 ,-

Ørredrogn – sauce – rejer

Paneret Brissel 115 ,-

Kalvebrissel – stikkelsbær – trøffelmayo

Oksen 95 ,-

Okseryg – løg – sauce

Krebsesalat 105 ,-

Krebs – mayo – asparges – sylt

Svampe a la creme 95,-

Stuvede svampe – sylt – støv 

Rørt tatar 95 ,-

Hakket og rørt  inderlår – æggeblomme – sprød kartoffel

Hønsesalat 105 ,-

Hønsesalat – grønne æbler – svampe – vesterhavsost

 

Desserter

 

Abrikos 85 ,-

Sorbet – marcipancrumble – limeskum

Bagt brie 85 ,-

Brie – brombær – kiks

Petit Four 30 ,-

Fransk Nougat

 

Frokost menu

 

Æggemad

Æg – rejer – karse

Oksen

Okseryg – løg – sauce

Abrikos

Sorbet – marcipancrumble – limeskum

3 Serveringer 225 ,-

 

 Aften (17.00-23.30)

 

”En aften på værdsat”

 

Snack og Brød

Tærte – røget creme fraiche – stenbidderrogn

Surdejsbrød og dip

 

Forret

Torsk

Løg – sennepsurt – boullion

 

Mellemret

VegeTatar

Rødbede – salvie – fermenteret peber

 

Hovedret

Okseryg

Stikkelsbær – løvstikke – persillerod – valnødder

 

Dessert

Abrikos

Sorbet – marcipancrumble – limeskum

 

Petit Four

Fransk nougat

 

Snack, brød, 4 retter og petit four 365 ,-

Snack, brød, 4 retter og petit four inkl. 4 glas vin eller hjemmelavet saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 595 ,-

Tilkøb: vin pr glas 85 ,- Cava pr glas 85 ,-

 

Tilkøb:

Snack

“Brændende kærlighed” 35 ,-

Kartoffelcroquette – røget smør – løg

 

Mellemret

Østershatte 95 ,-

BBQ – fermenteret hvidløg – boghvede

 

Dessert

Bagt brie 85 ,-

Brie – brombær – kiks

 

”En grøn aften på værdsat”

 

Snack og Brød

Tærte – røget creme fraiche

Surdejsbrød og dip

 

Forret

Selleri

Løg – sennepsurt – boullion

 

Mellemret

VegeTatar

Rødbede – salvie – fermenteret peber

 

Hovedret

Confiteret kartoffel

Stikkelsbær – løvstikke – persillerod – valnødder

 

Dessert

Abrikos

Sorbet – marcipancrumble – limeskum

 

Petit Four

Fransk nougat

 

Snack, brød, 4 retter og petit four 365 ,-

Snack, brød, 4 retter og petit four inkl. 4 glas vin eller hjemmelavet saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 595 ,-

Tilkøb: vin pr glas 85 ,- Cava pr glas 85 ,-

 

Tilkøb:

Snack

“Brændende kærlighed” 35 ,-

Kartoffelcroquette – røget smør – løg

 

Mellemret

Østershatte 95 ,-

BBQ – fermenteret hvidløg – boghvede

 

Dessert

Bagt brie 85 ,-

Brie – brombær – kiks

 

Fra 4 Maj/Sommer

 

Åben Torsdag – Søndag 11.30-23.30

 

Frokost (11.30-15.00)

 

Smørrebrød

 

Æggemad 90 ,-

Æg – rejer – hollandaise

Tomatsild 85 ,-

Sild på vores måde – ost – variation af tomat

Årets sild 85 ,-

Rygeost – rødbede – brombær

Kartoffel 85 ,-

Kartoffel – mayo – tørret yoghurt

Østershatte 85 ,-

BBQ – fermenteret hvidløg – boghvede

Paneret rødspætte 125 ,-

Ørredrogn – sauce – rejer

Paneret Brissel 115 ,-

Kalvebrissel – stikkelsbær – trøffelmayo

Kalven 95 ,-

Culotte – løg – sauce

Krebsesalat 105 ,-

Krebs – mayo – asparges – sylt

Svampe a la creme 95,-

Stuvede svampe – sylt – støv 

Rørt tatar 95 ,-

Hakket og rørt  inderlår – æggeblomme – sprød kartoffel

Hønsesalat 105 ,-

Hønsesalat – grønne æbler – svampe – vesterhavsost

 

Desserter

 

Hyldeblomstis 85 ,-

Rabarbarcrumble – jordbærgranite – hvid chokolade

Bagt brie 85 ,-

Brie – brombær – kiks

Petit Four 30 ,-

Macaron med koldskålscreme

 

Frokost menu

 

Æggemad

Æg – rejer – karse

Kalven

Culotte – løg – sauce

Hyldeblomstis

Rabarbarcrumble – jordbærgranite – hvid chokolade

3 Serveringer 225 ,-

 

 Aften (17.00-23.30)

 

”En aften på værdsat”

 

Snack og Brød

Chips – ramsløg

Surdejsbrød og dip

 

Forret

Jomfruhummer

Pasta – bisque – tomat

 

Mellemret

Hvid asparges

Marian – ostecreme – vinagrette

 

Hovedret

Kalveculotte

Grønne tomater – ærter – grøn asparges – sauce på fermenteret hvidløg

 

Dessert

Hyldeblomstis

Rabarbarcrumble – jordbærgranite – hvid chokolade

 

Petit Four 

Macaron med koldskålscreme

 

Snack, brød, 4 retter og petit four 365 ,-

Snack, brød, 4 retter og petit four inkl. 4 glas vin eller hjemmelavet saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 615 ,-

Tilkøb: vin pr glas 85 ,- Cava pr glas 85 ,-

 

Tilkøb:

 

Snack

“Brændende kærlighed” 35 ,-

Kartoffelcroquette – røget smør – løg

 

Mellemret

Østershatte 95 ,-

BBQ – fermenteret hvidløg – boghvede

 

Dessert

Bagt brie 85 ,-

Brie – brombær – kiks

 

”En grøn aften på værdsat”

 

Snack og Brød

Chips – ramsløg

Surdejsbrød og dip

 

Forret

Søde tomater

Pasta – tomatbouillon – semidried tomater

 

Mellemret

Hvid asparges

Marian – ostecreme – vinagrette

 

Hovedret

Confiteret kartoffel

Grønne tomater – ærter – grøn asparges – sauce på fermenteret hvidløg

 

Dessert

Hyldeblomstis

Rabarbarcrumble – jordbærgranite – hvid chokolade

 

Petit Four 

Macaron med koldskålscreme

 

Snack, brød, 4 retter og petit four 365 ,-

Snack, brød, 4 retter og petit four inkl. 4 glas vin eller hjemmelavet saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 615 ,-

Tilkøb: vin pr glas 85 ,- Cava pr glas 85 ,-

 

Tilkøb:

 

Snack

“Brændende kærlighed” 35 ,-

Kartoffelcroquette – røget smør – løg

 

Mellemret

Østershatte 95 ,-

BBQ – fermenteret hvidløg – boghvede

 

Dessert

Bagt brie 85 ,-

Brie – brombær – kiks