_

 

Nyt aften koncept til Januar

 

Fra 4 Januar / Vinter

 

 Åben Torsdag – Søndag 11.30-23.30

 

Frokost (11.30-15.00)

 

Smørrebrød

 

Æggemad 90 ,-

Æg – rejer – hollandaise

Tomatsild 85 ,-

Sild på vores måde – ost – variation af tomat

Kartoffel 85 ,-

Kartoffel – mayo – tørret yoghurt

Paneret rødspætte 125 ,-

Ørredrogn – sauce – rejer

Paneret Brissel 115 ,-

Kalvebrissel – stikkelsbær – trøffelmayo

Grisebryst 95,-

Æble – brændt kål – honning 

Rørt tatar 95 ,-

Hakket og rørt inderlår – æggeblomme – sprød kartoffel

Hønsesalat 105 ,-

Hønsesalat – grønne æbler – svampe – vesterhavsost

Torsk 105,-

Sauce på kartoffel –dild – røget spæk 

Dagens stykke 75,-

Spørg betjeningen

Desserter

 

Blødende chokoladekage

Nougat – karamel – is på citronverbena 95 ,-

3 Danske oste med behørig garniture 100 ,-

Petit Four – dagspris

Frokost menu

 

Torsk – Sauce på kartoffel –dild – røget spæk 

Hønsesalat – grønne æbler – svampe – vesterhavsost

Blødende chokoladekage – Nougat – karamel – is på citronverbena

Petit Four

 

4 Serveringer 275 ,-

4 Serveringer inkl. 3 glas vin eller hjemmelavet saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 495 ,-

Aften (17.00-23.30)

En aften på værdsat

(Kan laves vegetarisk UDEN forudbestilling)

 

Forret

Torsk – sauce på kartoffel – dild – røget spæk

Brød og tilbehør

 

Mellemret

Rødbede – skovbær – langpeber – løvstikke

 

Hovedret

Vinterkalv – Sauce på haler – kål – enebær

 

Dessert

Blødende chokoladekage – nougat – karamel –  is på citronverbena

 

4 retter 325 ,-

TILKØB

4 glas vin tilpasset menuen 275 ,-

2 snacks efter kokkens humør og bobler 125 ,-

Signaturret / Skaldyr – tomat – brunet smør – hasselnødder 100 ,-

Signaturret / Grisebryst – æble – kål – karameliseret honning  100 ,-

Sæsonens grøntret – spørg betjeningen 100 ,-

Osteservering / 3 Danske oste med behørig garniture 100 ,-

Dagens petit four og kaffe/te 75 ,-

Vine pr glas 85 ,-

En hel aften på Værdsat (skal forudbestilles og bestilles af hele bordet)

 

Snacks og bobler

2 snacks efter kokkens humør og bobler 

 

Forret

Torsk – sauce på kartoffel – dild – røget spæk

Brød og tilbehør

 

Signaturret 

Skaldyr – tomat – brunet smør – hasselnødder

 

Mellemret

Rødbede – skovbær – langpeber – løvstikke

 

Hovedret

Vinterkalv – sauce på haler – kål – enebær

 

Osteservering 

3 danske oste med behørig garniture

 

Dessert

Blødende chokoladekage – nougat – karamel –  is på citronverbena

 

Petit four

Dagens petit four og kaffe/te 

 

Snacks, bobler, 6 retter og petit four inkl. 6 glas vin eller saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 995 ,-

_

 

Fra 7 Marts / Forår

 

 Åben Torsdag – Søndag 11.30-23.30

 

Frokost (11.30-15.00)

 

Smørrebrød

 

Æggemad 90 ,-

Æg – rejer – hollandaise

Tomatsild 85 ,-

Sild på vores måde – ost – variation af tomat

Kartoffel 85 ,-

Kartoffel – mayo – tørret yoghurt

Bagte løg 85 ,-

Timian – hvidløg – gammelknas

Paneret rødspætte 125 ,-

Ørredrogn – sauce – rejer

Paneret Brissel 115 ,-

Kalvebrissel – stikkelsbær – trøffelmayo

Grisebryst 95,-

Æble – brændt kål – honning 

Rørt tatar 95 ,-

Hakket og rørt inderlår – æggeblomme – sprød kartoffel

Hønsesalat 105 ,-

Hønsesalat – grønne æbler – svampe – vesterhavsost

Dagens stykke 75,-

Spørg betjeningen

Desserter

 

Gode råd

Citronmousse – hvid chokolade – karamel 95 ,-

3 danske oste med behørig garniture 100 ,-

Petit Four – dagspris

Frokost menu

 

Æggemad 

Æg – rejer – hollandaise

Hønsesalat – grønne æbler – svampe – vesterhavsost

Gode råd – Citronmousse – hvid chokolade – karamel

Petit Four

 

4 Serveringer 275 ,-

4 Serveringer inkl. 3 glas vin eller hjemmelavet saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 495 ,-

Aften (17.00-23.30)

 

En aften på værdsat

(Kan laves vegetarisk UDEN forudbestilling)

 

Forret

Kammusling – pære – stikkelsbær – sort cider

Brød og tilbehør

 

Mellemret

Bagte løg – timian – hvidløg – gammelknas

 

Hovedret

Vagtel, – kylling – sauce på kapers – polenta

 

Dessert

Gode råd – citronmousse – hvid chokolade – karamel

 

4 retter 325 ,-

TILKØB

4 glas vin tilpasset menuen 275 ,-

Signaturret / Skaldyr – tomat – brunet smør – hasselnødder 100 ,-

Signaturret / Grisebryst – æble – kål – karameliseret honning  100 ,-

Sæsonens grøntret – spørg betjeningen 100 ,-

Osteservering / 3 Danske oste med behørig garniture 100 ,-

Dagens petit four og kaffe/te 75 ,-

Vine pr glas 85 ,-

En hel aften på Værdsat (skal forudbestilles og bestilles af hele bordet)

 

Snacks og bobler

2 snacks efter kokkens humør og bobler 

 

Forret

Kammusling – pære – stikkelsbær – sort cider

Brød og tilbehør

 

Mellemret

Bagte løg – timian – hvidløg – gammelknas

 

Signaturret

Grisebryst – æble – kål – karameliseret honning

 

Hovedret

Vagtel, – kylling – sauce på kapers – polenta

 

Osteservering 

3 danske oste med behørig garniture

 

Dessert

Gode råd – citronmousse – hvid chokolade – karamel

 

Petit four

Dagens petit four og kaffe/te 

 

Snacks, bobler, 6 retter og petit four inkl. 6 glas vin eller saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 995 ,-

_

Fra 2 Maj / Sommer

 

 Åben Torsdag – Søndag 11.30-23.30

Frokost (11.30-15.00)

 

Smørrebrød

 

Æggemad 95 ,-

Æg – rejer – hollandaise

Tomatsild 85 ,-

Sild på vores måde – ost – variation af tomat

Kartoffel 85 ,-

Kartoffel – mayo – tørret yoghurt

Paneret rødspætte 125 ,-

Ørredrogn – sauce – rejer

Paneret Brissel 115 ,-

Kalvebrissel – stikkelsbær – trøffelmayo

Grisebryst 95,-

Æble – brændt kål – honning 

Rørt tatar 95 ,-

Hakket og rørt inderlår – æggeblomme – sprød kartoffel

Hønsesalat 115 ,-

Hønsesalat – grønne æbler – svampe – vesterhavsost

Sommerkalv 125,-

Hollandaise – asparges – ramsløg 

Dagens stykke 75,-

Spørg betjeningen

Desserter

 

Danske jordbær 95 ,-

Hvid chokolade – hyldeblomst – havesyre

3 danske oste med behørig garniture 100 ,-

Petit Four – dagspris

Frokost menu

 

Æggemad – rejer – hollandaise

Hønsesalat – grønne æbler – svampe – vesterhavsost

Danske jordbær – hvid chokolade – hyldeblomst – havesyre

Petit Four

 

4 Serveringer 275 ,-

4 Serveringer inkl. 3 glas vin eller hjemmelavet saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 495 ,-

Aften (17.00-23.30)

En aften på værdsat

(Kan laves vegetarisk UDEN forudbestilling)

 

Forret

Rødspætte – fløde 48 – ærter – perleløg

Brød og tilbehør

 

Mellemret

Rosetbakkelse – brændt agurk – radisser – peberrod

 

Hovedret

Sommerkalv – asparges – ramsløg – hollandaise – kartoffel crossaint

 

Dessert

Danske jordbær – hvid chokolade – hyldeblomst – havesyre

 

4 retter 325 ,-

TILKØB

4 glas vin tilpasset menuen 275 ,-

2 snacks efter kokkens humør og bobler 125 ,-

Signaturret / Skaldyr – tomat – brunet smør – hasselnødder 100 ,-

Signaturret / Grisebryst – æble – kål – karameliseret honning  100 ,-

Sæsonens grøntret – spørg betjeningen 100 ,-

Osteservering / 3 danske oste med behørig garniture 100 ,-

Dagens petit four og kaffe/te 75 ,-

Vine pr glas 85 ,-

En hel aften på Værdsat (skal forudbestilles og bestilles af hele bordet)

 

Snacks og bobler

2 snacks efter kokkens humør og bobler 

 

Forret

Rødspætte – fløde 48 – ærter – perleløg

Brød og tilbehør

 

Signaturret 

Skaldyr – tomat – brunet smør – hasselnødder 100 ,-

 

Mellemret

Rosetbakkelse – brændt agurk – radisser – peberrod

 

Hovedret

Sommerkalv – asparges – ramsløg – hollandaise – kartoffel crossaint

 

Osteservering 

3 danske oste med behørig garniture

 

Dessert

Danske jordbær – hvid chokolade – hyldeblomst – havesyre

 

Petit four

Dagens petit four og kaffe/te 

 

Snacks, bobler, 6 retter og petit four inkl. 6 glas vin eller saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 995 ,-