Fra 6 Juli Sommer/Summer
Åben Torsdag – Søndag 11.30-23.30
Frokost/Lunch (11.30-15.00)
Smørrebrød (Open faced sandwiches)
Æggemad/Egg & Shrimps 90 ,-
Æg – rejer – hollandaise
Tomatsild/Herring & Tomato 85 ,-
Sild på vores måde – ost – variation af tomat
Årets sild/Herring & Smoked cheese 85 ,-
Rygeost – rødbede – brombær
Kartoffel/Potato & Mayo 85 ,-
Kartoffel – mayo – tørret yoghurt
Østershatte/BBQ Oyster hat & Fermented garlic 85 ,-
BBQ – fermenteret hvidløg – boghvede
Paneret rødspætte/Fillet of plaice & Shrimps 125 ,-
Ørredrogn – sauce – rejer
Asparges/Asparagus & Ramson 95 ,-
Asparges – ramsløg – ost
Krebsesalat/Crayfish & Mayo 105 ,-
Krebs – mayo – asparges – sylt
Rørt tatar/Beef tatare & eggyolk 95 ,-
Hakket og rørt inderlår – æggeblomme – sprød kartoffel
Hønsesalat/Chicken & Mayo 105 ,-
Hønsesalat – grønne æbler – svampe – vesterhavsost
Desserter/Desserts
Ymer panna cotta/Panna cotta & basil 85 ,-
Panna cotta – basilikum – citron granite
Bagt brie/Baked cheese & Crackers 85 ,-
Brie – brombær – kiks
Petit Four 30 ,-
Vaffelfrit og saltkaramel/Waffle
Frokost menu/Lunch menu
Asparges/Asparagus & Ramson
Asparges – ramsløg – ost
Paneret rødspætte/Fillet of plaice & Shrimps
Ørredrogn – sauce – rejer
Ymer panna cotta/Panna cotta & basil
Panna cotta – basilikum – citron granite
3 Serveringer 225 ,-
Aften/Dinner (17.00-23.30)
”En aften på værdsat”
Snack og Brød/Appetizer & bread
Tærte/Ceviche & wasabi
Skaldyrs ceviche – wasabi – limegræs
Surdejsbrød og dip/Bread & Dip
Forret/1st course
Pighvar/Turbot & butter
Ristede hasselnødder – tomat – brunet smør
Mellemret/2nd course
Fynske strandurter/Salad from local wild herbs
Mormordressing – tagetis – vilde urter
Hovedret/Main couse
Glaseret Kylling/Glazed chicken & cheesesauce
Fynsk aparges – ramsløg – sauce på gammelknas
Dessert
Ymer panna cotta/Panna cotta & basil
Panna cotta – basilikum – citron granite
Petit Four
Vaffelfrit og saltkaramel/Waffle
Snack, brød, 4 retter og petit four inkl. 4 glas vin eller hjemmelavet saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 625 ,-
Snack, bread, 4 courses and petit four, 4 glasses of wine or juice, water and coffee 625 ,-
Menu uden drikkevarer/Menu without drinks 395 ,-
Tilkøb/add ons: vin eller cava pr glas/Glass of wine or cava) 85 ,-
Tilkøb/add ons:
Snack
“Brændende kærlighed”/Potato/onion 35 ,-
Kartoffelcroquette – røget smør – løg
Mellemret/a dish for inbetween
Østershatte/BBQ oysterhat/fermented garlic) 95 ,-
BBQ – fermenteret hvidløg – boghvede
Dessert
Bagt brie/Baked cheese & Crackers 85 ,-
Brie – brombær – kiks
”En grøn aften på værdsat”
Snack og Brød/Appetizer & bread
Tærte/Aspargagus & wasabi
Asparges – wasabi – limegræs
Surdejsbrød og dip/Bread & Dip
Forret/1st course
Confiteret pastinak/Parsnip & butter
Ristede hasselnødder – tomat – brunet smør
Mellemret/2nd course
Fynske strandurter/Salad from local wild herbs
Mormordressing – tagetis – vilde urter
Hovedret/Main couse
Braiseret kålrabi/Kohlrabi & cheesesauce
Fynsk aparges – ramsløg – sauce på gammelknas
Dessert
Ymer panna cotta/Panna cotta & basil
Panna cotta – basilikum – citron granite
Petit Four
Vaffelfrit og saltkaramel/Waffle
Snack, brød, 4 retter og petit four inkl. 4 glas vin eller hjemmelavet saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 625 ,-
Snack, bread, 4 courses and petit four, 4 glasses of wine or juice, water and coffee 625 ,-
Menu uden drikkevarer/Menu without drinks 395 ,-
Tilkøb/add ons: vin eller cava pr glas/Glass of wine or cava) 85 ,-
Tilkøb/add ons:
Snack
“Brændende kærlighed”/Potato/onion 35 ,-
Kartoffelcroquette – røget smør – løg
Mellemret/a dish for inbetween
Østershatte/BBQ oysterhat/fermented garlic) 95 ,-
BBQ – fermenteret hvidløg – boghvede
Dessert
Bagt brie/Baked cheese & Crackers 85 ,-
Brie – brombær – kiks
Fra 7 September Efterår/Fall
Åben Torsdag – Søndag 11.30-23.30
Frokost/Lunch (11.30-15.00)
Smørrebrød (Open faced sandwiches)
Æggemad/Egg & Shrimps 90 ,-
Æg – rejer – hollandaise
Tomatsild/Herring & Tomato 85 ,-
Sild på vores måde – ost – variation af tomat
Årets sild/Herring & Smoked cheese 85 ,-
Rygeost – rødbede – brombær
Kartoffel/Potato & Mayo 85 ,-
Kartoffel – mayo – tørret yoghurt
Østershatte/BBQ Oyster hat & Fermented garlic 85 ,-
BBQ – fermenteret hvidløg – boghvede
Paneret rødspætte/Fillet of plaice & Shrimps 125 ,-
Ørredrogn – sauce – rejer
Paneret Brissel/Veal sweetbreads & Truffle mayo 115 ,-
Kalvebrissel – stikkelsbær – trøffelmayo
Svampe a la crème/Stewed mushrooms & Dried herbs 95,-
Stuvede svampe – sylt – støv
Krebsesalat/Crayfish & Mayo 105 ,-
Krebs – mayo – asparges – sylt
Rørt tatar/Beef tatare & eggyolk 95 ,-
Hakket og rørt inderlår – æggeblomme – sprød kartoffel
Hønsesalat/Chicken & Mayo 105 ,-
Hønsesalat – grønne æbler – svampe – vesterhavsost
Kalv/Veal & truffle 105,-
Kalv – svampe – trøffelsauce
Desserter/Desserts
Karamel is/caramel ice & apples 85 ,-
Is – æblekompot med syltede æbler – vanilje crème – mandelcrumble
Bagt brie/Baked cheese & Crackers 85 ,-
Brie – brombær – kiks
Petit Four 30 ,-
Nøddekagel/Small cake with nuts
Frokost menu/Lunch menu
Æggemad/Egg & Shrimps
Æg – rejer – hollandaise
Hønsesalat/Chicken & Mayo
Hønsesalat – grønne æbler – svampe – vesterhavsost
Karamel is/Caramel ice & apples
Is – æblekompot med syltede æbler – vanilje crème – mandelcrumble
3 Serveringer 225 ,-
Aften/Dinner (17.00-23.30)
”En aften på værdsat”
Snack og Brød/Appetizer & bread
Fasan/Pheasant & licorice
Fasan – lakrids – brændt hindbær
Surdejsbrød og dip/Bread & Dip
Forret/1st course
Glaseret vildsvin/Wild boar & quinces
Vildsvin – kvæder – pinjekærner
Mellemret/2nd course
Spicy græskar/Spicy pumpkin & foccacia
Kerner – vadouvan – mizuna
Hovedret/Main couse
Dansk kalv/Veal & mushrooms
Svampe – friteret østershat – trøffelsauce
Dessert
Karamel is/caramel ice & apples
Is – æblekompot med syltede æbler – vanilje crème – mandelcrumble
Petit Four
Nøddekagel/Small cake with nuts
Snack, brød, 4 retter og petit four inkl. 4 glas vin eller hjemmelavet saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 625 ,-
Snack, bread, 4 courses and petit four, 4 glasses of wine or juice, water and coffee 625 ,-
Menu uden drikkevarer/Menu without drinks 395 ,-
Tilkøb/add ons: vin eller cava pr glas/Glass of wine or cava) 85 ,-
Tilkøb/add ons:
Snack
“Brændende kærlighed”/Potato/onion 35 ,-
Kartoffelcroquette – røget smør – løg
Mellemret/a dish for inbetween
Østershatte/BBQ oysterhat/fermented garlic) 95 ,-
BBQ – fermenteret hvidløg – boghvede
Dessert
Bagt brie/Baked cheese & Crackers 85 ,-
Brie – brombær – kiks
Aften/Dinner (17.00-23.30)
”En grøn aften på værdsat” Vegetarian
Snack og Brød/Appetizer & bread
Rehydreret rødbede/Beetroot & licorice
Rødbede – lakrids – brændt hindbær
Surdejsbrød og dip/Bread & Dip
Forret/1st course
Kålrabi/Kohlrabi & quinces
Kålrabi – kvæder – pinjekærner
Mellemret/2nd course
Spicy græskar/Spicy pumpkin & foccacia
Kerner – vadouvan – mizuna
Hovedret/Main couse
Confiteret kartoffel/Potato confit & mushrooms
Svampe – friteret østershat – trøffelsauce
Dessert
Karamel is/caramel ice & apples
Is – æblekompot med syltede æbler – vanilje crème – mandelcrumble
Petit Four
Nøddekagel/Small cake with nuts
Snack, brød, 4 retter og petit four inkl. 4 glas vin eller hjemmelavet saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 625 ,-
Snack, bread, 4 courses and petit four, 4 glasses of wine or juice, water and coffee 625 ,-
Menu uden drikkevarer/Menu without drinks 395 ,-
Tilkøb/add ons: vin eller cava pr glas/Glass of wine or cava) 85 ,-
Tilkøb/add ons:
Snack
“Brændende kærlighed”/Potato/onion 35 ,-
Kartoffelcroquette – røget smør – løg
Mellemret/a dish for inbetween
Østershatte/BBQ oysterhat/fermented garlic) 95 ,-
BBQ – fermenteret hvidløg – boghvede
Dessert
Bagt brie/Baked cheese & Crackers 85 ,-
Brie – brombær – kiks
Fra 2 November Jul/Christmas
Åben Torsdag – Søndag 11.30-23.30
Frokost/Lunch (11.30-15.00)
Smørrebrød (Open faced sandwiches)
Æggemad/Egg & Shrimps 90 ,-
Æg – rejer – hollandaise
Tomatsild/Herring & Tomato 85 ,-
Sild på vores måde – ost – variation af tomat
Årets sild/Herring & Smoked cheese 85 ,-
Rygeost – rødbede – brombær
Kartoffel/Potato & Mayo 85 ,-
Kartoffel – mayo – tørret yoghurt
Østershatte/BBQ Oyster hat & Fermented garlic 85 ,-
BBQ – fermenteret hvidløg – boghvede
Paneret rødspætte/Fillet of plaice & Shrimps 125 ,-
Ørredrogn – sauce – rejer
Paneret Brissel/Veal sweetbreads & Truffle mayo 115 ,-
Kalvebrissel – stikkelsbær – trøffelmayo
Grisebryst/Porc & Cabbage 95,-
Rødkålscreme – brændt kål – støv
Krebsesalat/Crayfish & Mayo 105 ,-
Krebs – mayo – asparges – sylt
Rørt tatar/Beef tatare & eggyolk 95 ,-
Hakket og rørt inderlår – æggeblomme – sprød kartoffel
Hønsesalat/Chicken & Mayo 105 ,-
Hønsesalat – grønne æbler – svampe – vesterhavsost
Confiteret and/Duck confit and green cabbage 105,-
Confiteret and – svampecreme – savoykål
Desserter/Desserts
Kirsebær is/Cherry ice & almond 95 ,-
Is – mazarin – melde – mandelcrumble
Bagt brie/Baked cheese & Crackers 95 ,-
Brie – brombær – kiks
Petit Four 35 ,-
Fransk nougat med tranebær/French nougat
Frokost menu/Lunch menu
Paneret rødspætte/Fillet of plaice & Shrimps
Ørredrogn – sauce – rejer
Confiteret and/Duck confit and green cabbage
Confiteret and – svampecreme – savoykål
Kirsebær is/Cherry ice & almond
Is – mazarin – melde – mandelcrumble
Petit Four
Fransk nougat med tranebær/French nougat
4 Serveringer 275 ,-
4 Serveringer inkl. 3 glas vin eller hjemmelavet saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 495 ,-
Aften/Dinner (17.00-23.30)
”En aften på værdsat”
Snack og Brød/Appetizer & bread
Glaseret gris/Porc & star anis
Gris – anis – gran
Surdejsbrød og dip/Bread & Dip
Forret/1st course
Koldrøget laksetatar/Salmon tatare & brown sugar crumble
Brun farin crumble – dild creme – julesalat
Mellemret/2nd course
Confiteret porre/Confit of leek & lovage
Kartoffelcreme – løgaske – løvstikke
Hovedret/Main couse
Sprængt andebryst/Duck & cabbage
Sprængt andebryst – confiteret lårkød – svampecreme – portvins sauce – kål
Dessert
Kirsebær is/Cherry ice & almond
Is – mazarin – melde – mandelcrumble
Petit Four
Fransk nougat med tranebær/French nougat
Snack, brød, 4 retter og petit four inkl. 4 glas vin eller hjemmelavet saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 650 ,-
Snack, bread, 4 courses and petit four, 4 glasses of wine or juice, water and coffee 650 ,-
Menu uden drikkevarer/Menu without drinks 395 ,-
Tilkøb/add ons: vin eller cava pr glas/Glass of wine or cava) 85 ,-
Tilkøb/add ons:
Snack
“Brændende kærlighed”/Potato/onion 35 ,-
Kartoffelcroquette – røget smør – løg
Mellemret/a dish for inbetween
Østershatte/BBQ oysterhat/fermented garlic) 95 ,-
BBQ – fermenteret hvidløg – boghvede
Dessert
Bagt brie/Baked cheese & Crackers 85 ,-
Brie – brombær – kiks
Aften/Dinner (17.00-23.30)
”En grøn aften på værdsat” Vegetarian
Snack og Brød/Appetizer & bread
Grøntsagsfrit/Fried vegetables & star anis
Grøntsager – anis – gran
Surdejsbrød og dip/Bread & Dip
Forret/1st course
Marineret gulerødder/Carrots & brown sugar crumble
Brun farin crumble – dild creme – julesalat
Mellemret/2nd course
Confiteret porre/Confit of leek & lovage
Kartoffelcreme – løgaske – løvstikke
Hovedret/Main couse
Friteret østershat/Oysterhat & cabbage
Friteret østershat – svampecreme – portvins sauce – kål
Dessert
Kirsebær is/Cherry ice & almond
Is – mazarin – melde – mandelcrumble
Petit Four
Fransk nougat med tranebær/French nougat
Snack, brød, 4 retter og petit four inkl. 4 glas vin eller hjemmelavet saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 650 ,-
Snack, bread, 4 courses and petit four, 4 glasses of wine or juice, water and coffee 650 ,-
Menu uden drikkevarer/Menu without drinks 395 ,-
Tilkøb/add ons: vin eller cava pr glas/Glass of wine or cava) 85 ,-
Tilkøb/add ons:
Snack
“Brændende kærlighed”/Potato/onion 35 ,-
Kartoffelcroquette – røget smør – løg
Mellemret/a dish for inbetween
Østershatte/BBQ oysterhat/fermented garlic) 95 ,-
BBQ – fermenteret hvidløg – boghvede
Dessert
Bagt brie/Baked cheese & Crackers 85 ,-
Brie – brombær – kiks