Fra 6 Januar / Vinter

Åben Mandag – Søndag

Aften 17.30-00.00 (sidste bestilling 20.30)

En aften på værdsat

(Kan laves vegetarisk UDEN forudbestilling)

 

Forret

Torsk – Vintergrønt – Spæk – Beurre Cancalaise

Brød og tilbehør

 

Mellemret

Mørk Mumme – Beder – Gulerod – Rosmarin

 

Hovedret

Kalv – Svampe – Løg – Pommes Aligot

 

Dessert

Æble – Citron timian – Karamel – Creme Fraiche

 

4 retter 345 ,-

TILKØB

4 glas vin tilpasset menuen 275 ,-

2 snacks efter kokkens humør og bobler 125 ,-

Signaturret / Krabbe – tomat – piment – rygeost 100 ,-

Signaturret / Grisebryst – æble – kål – karameliseret honning  100 ,-

Signaturret / Tatar – Soya – Ost – Purløg 100 ,-

Osteservering / 3 danske oste med behørig garniture 100 ,-

2 petit fours og kaffe/te 75 ,-

Vine pr glas 85 ,-

En hel aften på Værdsat (skal bestilles af hele bordet)

 

Snacks og bobler

2 snacks efter kokkens humør og bobler 

 

Forret

Torsk – Vintergrønt – Spæk – Beurre Cancalaise

Brød og tilbehør

 

Signaturret 

Grisebryst – æble – kål – karameliseret honning 

 

Mellemret

Mørk Mumme – Beder – Gulerod – Rosmarin

 

Hovedret

Kalv – Svampe – Løg – Pommes Aligot

 

Osteservering 

3 danske oste med behørig garniture

 

Dessert

Æble – Citron timian – Karamel – Creme Fraiche

 

Petit four

2 petit fours og kaffe/te 

 

Snacks, bobler, 6 retter og petit four inkl. 6 glas vin eller saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 995 ,-

 

Fra 1 Marts / Forår

Åben Mandag – Søndag

Aften 17.30-00.00 (sidste bestilling 20.30)

En aften på værdsat

(Kan laves vegetarisk UDEN forudbestilling)

 

Forret

Rødspætte – Røget smør – Stikkelsbær – Svampe 

Brød og tilbehør

 

Mellemret

Havgus – Løg – Bouillon

 

Hovedret

Farseret okse – Ramsløg – Rødbede – Brunet smør

 

Dessert

Pære – Vanilje – Earl grey – Creme Caramel

 

4 retter 345 ,-

TILKØB

4 glas vin tilpasset menuen 275 ,-

2 snacks efter kokkens humør og bobler 125 ,-

Signaturret / Krabbe – tomat – piment – rygeost 100 ,-

Signaturret / Grisebryst – æble – kål – karameliseret honning  100 ,-

Signaturret / Tatar – Soya – Ost – Purløg 100 ,-

Osteservering / 3 danske oste med behørig garniture 100 ,-

2 petit fours og kaffe/te 75 ,-

Vine pr glas 85 ,-

En hel aften på Værdsat (skal bestilles af hele bordet)

 

Snacks og bobler

2 snacks efter kokkens humør og bobler 

 

Forret

Rødspætte – Røget smør – Stikkelsbær – Svampe

Brød og tilbehør

 

Signaturret 

Krabbe – tomat – piment – rygeost

 

Mellemret

Havgus – Løg – Bouillon

 

Hovedret

Farseret okse – Ramsløg – Rødbede – Brunet smør

 

Osteservering 

3 danske oste med behørig garniture

 

Dessert

Pære – Vanilje – Earl grey – Creme Caramel

 

Petit four

2 petit fours og kaffe/te 

 

Snacks, bobler, 6 retter og petit four inkl. 6 glas vin eller saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 995 ,-

 

Fra 1 Maj / Sommer

Åben Mandag – Søndag

Aften 17.30-00.00 (sidste bestilling 20.30)

En aften på værdsat

(Kan laves vegetarisk UDEN forudbestilling)

 

Forret

Kammusling – Glaskål – Ærter – Ajo Blanco

Brød og tilbehør

 

Mellemret

Crepe – Jordskok – Vesterhav

 

Hovedret

Unghane – Pistou – Grønne asparges – Frikasse

 

Dessert

Ananas – Rom – Kokos – Citrus

 

4 retter 345 ,-

TILKØB

4 glas vin tilpasset menuen 275 ,-

2 snacks efter kokkens humør og bobler 125 ,-

Signaturret / Krabbe – tomat – piment – rygeost 100 ,-

Signaturret / Grisebryst – æble – kål – karameliseret honning  100 ,-

Signaturret / Tatar – Soya – Ost – Purløg 100 ,-

Osteservering / 3 danske oste med behørig garniture 100 ,-

2 petit fours og kaffe/te 75 ,-

Vine pr glas 85 ,-

En hel aften på Værdsat (skal bestilles af hele bordet)

 

Snacks og bobler

2 snacks efter kokkens humør og bobler 

 

Forret

Kammusling – Glaskål – Ærter – Ajo Blanco

Brød og tilbehør

 

Signaturret 

Tatar – Soya – Ost – Purløg

 

Mellemret

Crepe – Jordskok – Vesterhav

 

Hovedret

Unghane – Pistou – Grønne asparges – Frikasse

 

Osteservering 

3 danske oste med behørig garniture

 

Dessert

Ananas – Rom – Kokos – Citrus

 

Petit four

2 petit fours og kaffe/te 

 

Snacks, bobler, 6 retter og petit four inkl. 6 glas vin eller saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 995 ,-