—–
Fra 1 Maj / Sommer
Åben Mandag – Søndag
—
Aften 17.30-00.00 (sidste bestilling 20.30)
En aften på værdsat
(Kan laves vegetarisk UDEN forudbestilling)
Forret
Kammusling – Glaskål – Ærter – Ajo Blanco
Brød og tilbehør
Mellemret
Crepe – Jordskok – Vesterhav
Hovedret
Unghane – Pistou – Grønne asparges – Frikasse
Dessert
Ananas – Rom – Kokos – Citrus
4 retter 345 ,-
—
TILKØB
4 glas vin tilpasset menuen 275 ,-
—
2 snacks efter kokkens humør og bobler 125 ,-
—
Signaturret / Krabbe – tomat – piment – rygeost 100 ,-
—
Signaturret / Grisebryst – æble – kål – karameliseret honning 100 ,-
—
Signaturret / Tatar – Soya – Ost – Purløg 100 ,-
—
Osteservering / 3 danske oste med behørig garniture 100 ,-
—
2 petit fours og kaffe/te 75 ,-
—
Vine pr glas 85 ,-
—
En hel aften på Værdsat (skal bestilles af hele bordet)
Snacks og bobler
2 snacks efter kokkens humør og bobler
Forret
Kammusling – Glaskål – Ærter – Ajo Blanco
Brød og tilbehør
Signaturret
Tatar – Soya – Ost – Purløg
Mellemret
Crepe – Jordskok – Vesterhav
Hovedret
Unghane – Pistou – Grønne asparges – Frikasse
Osteservering
3 danske oste med behørig garniture
Dessert
Ananas – Rom – Kokos – Citrus
Petit four
2 petit fours og kaffe/te
Snacks, bobler, 6 retter og petit four inkl. 6 glas vin eller saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 995 ,-
—–
Fra 1 Juli / Sommer 2.0
Åben Mandag – Søndag
—
Aften 17.30-00.00 (sidste bestilling 20.30)
En aften på værdsat
(Kan laves vegetarisk UDEN forudbestilling)
Starter
Tomat – Oliven – Basilikum
Forret
Kulmule – Ærter – Citron
Brød
Mellemret
Grillet grønt – Miso – Blanquette
Hovedret
Kalv – Majs – Aigre Doux
Dessert
Jordbær – Hybenrose – Vanilje
5 retter 395 ,-
—
TILKØB
5 glas vin tilpasset menuen 350 ,-
5 glas saft tilpasset menuen 275 ,-
—
3 snacks efter kokkens humør og bobler 150 ,-
—
Signaturret / Krabbe – Tomat – Piment – Rygeost 100 ,-
—
Signaturret / Grisebryst – Æble – Kål – Karameliseret honning 100 ,-
—
Signaturret / Tatar – Soya – Ost – Purløg 100 ,-
—
Osteservering / 3 danske oste med behørig garniture 125 ,-
—
3 petit fours og kaffe/te 100 ,-
—
Vine pr glas 85 ,-
Saft pr glas 65 ,-
—
En hel aften på Værdsat (skal bestilles af hele bordet)
Snacks og bobler
3 snacks efter kokkens humør og bobler
Starter
Tomat – Oliven – Basilikum
Forret
Kulmule – Ærter – Citron
Brød
Signaturret
Krabbe – Tomat – Piment – Rygeost
Mellemret
Grillet grønt – Miso – Blanquette
Hovedret
Kalv – Majs – Aigre Doux
Osteservering
3 danske oste med behørig garniture
Dessert
Jordbær – Hybenrose – Vanilje
Petit four
3 petit fours og kaffe/te
3 Snacks, bobler, 7 retter og 3 petit fours inkl. 7 glas vin eller saft tilpasset menuen, filteret vand og kaffe/te 995 ,-
—–
Fra 1 September / Efterår
Åben Mandag – Søndag
—
Aften 17.30-00.00 (sidste bestilling 20.30)
En aften på værdsat
(Kan laves vegetarisk UDEN forudbestilling)
Starter
Kartoffel – Ost – Løvstikke
Forret
Torsk – Musling – Brunet smør
Brød
Mellemret
Svinekæber – Figner – Græskar
Hovedret
Okse – Kejserhatte – Blåbær
Dessert
Nashi Pære – Hasselnød – Creme Fraiche
5 retter 395 ,-
—
TILKØB
5 glas vin tilpasset menuen 350 ,-
5 glas saft tilpasset menuen 275 ,-
—
3 snacks efter kokkens humør og bobler 150 ,-
—
Signaturret / Krabbe – Tomat – Piment – Rygeost 100 ,-
—
Signaturret / Grisebryst – Æble – Kål – Karameliseret honning 100 ,-
—
Signaturret / Tatar – Soya – Ost – Purløg 100 ,-
—
Osteservering / 3 danske oste med behørig garniture 125 ,-
—
3 petit fours og kaffe/te 100 ,-
—
Vine pr glas 85 ,-
Saft pr glas 65 ,-
—
En hel aften på Værdsat (skal bestilles af hele bordet)
Snacks og bobler
3 snacks efter kokkens humør og bobler
Starter
Kartoffel – Ost – Løvstikke
Forret
Torsk – Musling – Brunet smør
Brød
Signaturret
Krabbe – Tomat – Piment – Rygeost
Mellemret
Svinekæber – Figner – Græskar
Hovedret
Okse – Kejserhatte – Blåbær
Osteservering
3 danske oste med behørig garniture
Dessert
Nashi Pære – Hasselnød – Creme Fraiche
Petit four
3 petit fours og kaffe/te
3 Snacks, bobler, 7 retter og 3 petit fours inkl. 7 glas vin eller saft tilpasset menuen, filtreret vand og kaffe/te 995 ,-
—–
Fra 1 November / Jul
Åben Mandag – Søndag
—
Aften 17.30-00.00 (sidste bestilling 20.30)
En aften på værdsat
(Kan laves vegetarisk UDEN forudbestilling)
Starter
Jordskok – Citron – Muskatnød
Forret
Kammusling – Blomkål – Hasselnød
Brød
Mellemret
Lam – Kerner – Vesterhavsost
Hovedret
And – Julesalat – Svesker
Dessert
Kaffe – Kondenseret mælk – Mandel
5 retter 395 ,-
—
TILKØB
5 glas vin tilpasset menuen 350 ,-
5 glas saft tilpasset menuen 275 ,-
—
3 snacks efter kokkens humør og bobler 150 ,-
—
Signaturret / Krabbe – Tomat – Piment – Rygeost 100 ,-
—
Signaturret / Grisebryst – Æble – Kål – Karameliseret honning 100 ,-
—
Signaturret / Tatar – Soya – Ost – Purløg 100 ,-
—
Osteservering / 3 danske oste med behørig garniture 125 ,-
—
3 petit fours og kaffe/te 100 ,-
—
Vine pr glas 85 ,-
Saft pr glas 65 ,-
—
En hel aften på Værdsat (skal bestilles af hele bordet)
Snacks og bobler
3 snacks efter kokkens humør og bobler
Starter
Jordskok – Citron – Muskatnød
Forret
Kammusling – Blomkål – Hasselnød
Brød
Signaturret
Grisebryst – Æble – Kål – Karameliseret honning
Mellemret
Lam – Kerner – Vesterhavsost
Hovedret
And – Julesalat – Svesker
Osteservering
3 danske oste med behørig garniture
Dessert
Kaffe – Kondenseret mælk – Mandel
Petit four
3 petit fours og kaffe/te
3 Snacks, bobler, 7 retter og 3 petit fours inkl. 7 glas vin eller saft tilpasset menuen, filtreret vand og kaffe/te 995 ,-
—–