—–

Fra 1 Maj / Sommer

Åben Mandag – Søndag

Aften 17.30-00.00 (sidste bestilling 20.30)

En aften på værdsat

(Kan laves vegetarisk UDEN forudbestilling)

 

Forret

Kammusling – Glaskål – Ærter – Ajo Blanco

Brød og tilbehør

 

Mellemret

Crepe – Jordskok – Vesterhav

 

Hovedret

Unghane – Pistou – Grønne asparges – Frikasse

 

Dessert

Ananas – Rom – Kokos – Citrus

 

4 retter 345 ,-

TILKØB

4 glas vin tilpasset menuen 275 ,-

2 snacks efter kokkens humør og bobler 125 ,-

Signaturret / Krabbe – tomat – piment – rygeost 100 ,-

Signaturret / Grisebryst – æble – kål – karameliseret honning  100 ,-

Signaturret / Tatar – Soya – Ost – Purløg 100 ,-

Osteservering / 3 danske oste med behørig garniture 100 ,-

2 petit fours og kaffe/te 75 ,-

Vine pr glas 85 ,-

En hel aften på Værdsat (skal bestilles af hele bordet)

 

Snacks og bobler

2 snacks efter kokkens humør og bobler 

 

Forret

Kammusling – Glaskål – Ærter – Ajo Blanco

Brød og tilbehør

 

Signaturret 

Tatar – Soya – Ost – Purløg

 

Mellemret

Crepe – Jordskok – Vesterhav

 

Hovedret

Unghane – Pistou – Grønne asparges – Frikasse

 

Osteservering 

3 danske oste med behørig garniture

 

Dessert

Ananas – Rom – Kokos – Citrus

 

Petit four

2 petit fours og kaffe/te 

 

Snacks, bobler, 6 retter og petit four inkl. 6 glas vin eller saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 995 ,-

 

—–

Fra 1 Juli / Sommer 2.0

Åben Mandag – Søndag

Aften 17.30-00.00 (sidste bestilling 20.30)

En aften på værdsat

(Kan laves vegetarisk UDEN forudbestilling)

 

Starter

Tomat – Oliven – Basilikum

 

Forret

Kulmule – Ærter – Citron

Brød

 

Mellemret

Grillet grønt – Miso – Blanquette

 

Hovedret

Kalv – Majs – Aigre Doux

 

Dessert

Jordbær – Hybenrose – Vanilje

 

5 retter 395 ,-

TILKØB

5 glas vin tilpasset menuen 350 ,-

5 glas saft tilpasset menuen 275 ,-

3 snacks efter kokkens humør og bobler 150 ,-

Signaturret / Krabbe – Tomat – Piment – Rygeost 100 ,-

Signaturret / Grisebryst – Æble – Kål – Karameliseret honning  100 ,-

Signaturret / Tatar – Soya – Ost – Purløg 100 ,-

Osteservering / 3 danske oste med behørig garniture 125 ,-

3 petit fours og kaffe/te 100 ,-

Vine pr glas 85 ,-

Saft pr glas 65 ,-

En hel aften på Værdsat (skal bestilles af hele bordet)

 

Snacks og bobler

3 snacks efter kokkens humør og bobler 

 

Starter

Tomat – Oliven – Basilikum

 

Forret

Kulmule – Ærter – Citron

Brød

 

Signaturret 

Krabbe – Tomat – Piment – Rygeost

 

Mellemret

Grillet grønt – Miso – Blanquette

 

Hovedret

Kalv – Majs – Aigre Doux

 

Osteservering 

3 danske oste med behørig garniture

 

Dessert

Jordbær – Hybenrose – Vanilje

 

Petit four

3 petit fours og kaffe/te 

 

3 Snacks, bobler, 7 retter og 3 petit fours inkl. 7 glas vin eller saft tilpasset menuen, filteret vand og kaffe/te 995 ,-

—–

Fra 1 September / Efterår

Åben Mandag – Søndag

Aften 17.30-00.00 (sidste bestilling 20.30)

En aften på værdsat

(Kan laves vegetarisk UDEN forudbestilling)

 

Starter

Kartoffel – Ost – Løvstikke

 

Forret

Torsk – Musling – Brunet smør

Brød

 

Mellemret

Svinekæber – Figner – Græskar

 

Hovedret

Okse – Kejserhatte – Blåbær

 

Dessert

Nashi Pære – Hasselnød – Creme Fraiche 

 

5 retter 395 ,-

TILKØB

5 glas vin tilpasset menuen 350 ,-

5 glas saft tilpasset menuen 275 ,-

3 snacks efter kokkens humør og bobler 150 ,-

Signaturret / Krabbe – Tomat – Piment – Rygeost 100 ,-

Signaturret / Grisebryst – Æble – Kål – Karameliseret honning  100 ,-

Signaturret / Tatar – Soya – Ost – Purløg 100 ,-

Osteservering / 3 danske oste med behørig garniture 125 ,-

3 petit fours og kaffe/te 100 ,-

Vine pr glas 85 ,-

Saft pr glas 65 ,-

En hel aften på Værdsat (skal bestilles af hele bordet)

 

Snacks og bobler

3 snacks efter kokkens humør og bobler 

 

Starter

Kartoffel – Ost – Løvstikke

 

Forret

Torsk – Musling – Brunet smør

Brød

 

Signaturret 

Krabbe – Tomat – Piment – Rygeost

 

Mellemret

Svinekæber – Figner – Græskar

 

Hovedret

Okse – Kejserhatte – Blåbær

 

Osteservering 

3 danske oste med behørig garniture

 

Dessert

Nashi Pære – Hasselnød – Creme Fraiche

 

Petit four

3 petit fours og kaffe/te 

 

3 Snacks, bobler, 7 retter og 3 petit fours inkl. 7 glas vin eller saft tilpasset menuen, filtreret vand og kaffe/te 995 ,-

—–

Fra 1 November / Jul

Åben Mandag – Søndag

Aften 17.30-00.00 (sidste bestilling 20.30)

En aften på værdsat

(Kan laves vegetarisk UDEN forudbestilling)

 

Starter

Jordskok – Citron – Muskatnød

 

Forret

Kammusling – Blomkål – Hasselnød 

Brød

 

Mellemret

Lam – Kerner – Vesterhavsost

 

Hovedret

And – Julesalat – Svesker

 

Dessert

Kaffe – Kondenseret mælk – Mandel  

 

5 retter 395 ,-

TILKØB

5 glas vin tilpasset menuen 350 ,-

5 glas saft tilpasset menuen 275 ,-

3 snacks efter kokkens humør og bobler 150 ,-

Signaturret / Krabbe – Tomat – Piment – Rygeost 100 ,-

Signaturret / Grisebryst – Æble – Kål – Karameliseret honning  100 ,-

Signaturret / Tatar – Soya – Ost – Purløg 100 ,-

Osteservering / 3 danske oste med behørig garniture 125 ,-

3 petit fours og kaffe/te 100 ,-

Vine pr glas 85 ,-

Saft pr glas 65 ,-

En hel aften på Værdsat (skal bestilles af hele bordet)

 

Snacks og bobler

3 snacks efter kokkens humør og bobler 

 

Starter

Jordskok – Citron – Muskatnød

 

Forret

Kammusling – Blomkål – Hasselnød

Brød

 

Signaturret 

Grisebryst – Æble – Kål – Karameliseret honning

 

Mellemret

Lam – Kerner – Vesterhavsost

 

Hovedret

And – Julesalat – Svesker

 

Osteservering 

3 danske oste med behørig garniture

 

Dessert

Kaffe – Kondenseret mælk – Mandel 

 

Petit four

3 petit fours og kaffe/te 

 

3 Snacks, bobler, 7 retter og 3 petit fours inkl. 7 glas vin eller saft tilpasset menuen, filtreret vand og kaffe/te 995 ,-

—–