Fra 6 Januar / Vinter
Åben Mandag – Søndag
—
Aften 17.30-00.00 (sidste bestilling 20.30)
En aften på værdsat
(Kan laves vegetarisk UDEN forudbestilling)
Forret
Torsk – Vintergrønt – Spæk – Beurre Cancalaise
Brød og tilbehør
Mellemret
Mørk Mumme – Beder – Gulerod – Rosmarin
Hovedret
Kalv – Svampe – Løg – Pommes Aligot
Dessert
Æble – Citron timian – Karamel – Creme Fraiche
4 retter 345 ,-
—
TILKØB
4 glas vin tilpasset menuen 275 ,-
—
2 snacks efter kokkens humør og bobler 125 ,-
—
Signaturret / Krabbe – tomat – piment – rygeost 100 ,-
—
Signaturret / Grisebryst – æble – kål – karameliseret honning 100 ,-
—
Signaturret / Tatar – Soya – Ost – Purløg 100 ,-
—
Osteservering / 3 danske oste med behørig garniture 100 ,-
—
2 petit fours og kaffe/te 75 ,-
—
Vine pr glas 85 ,-
—
En hel aften på Værdsat (skal bestilles af hele bordet)
Snacks og bobler
2 snacks efter kokkens humør og bobler
Forret
Torsk – Vintergrønt – Spæk – Beurre Cancalaise
Brød og tilbehør
Signaturret
Grisebryst – æble – kål – karameliseret honning
Mellemret
Mørk Mumme – Beder – Gulerod – Rosmarin
Hovedret
Kalv – Svampe – Løg – Pommes Aligot
Osteservering
3 danske oste med behørig garniture
Dessert
Æble – Citron timian – Karamel – Creme Fraiche
Petit four
2 petit fours og kaffe/te
Snacks, bobler, 6 retter og petit four inkl. 6 glas vin eller saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 995 ,-
Fra 1 Marts / Forår
Åben Mandag – Søndag
—
Aften 17.30-00.00 (sidste bestilling 20.30)
En aften på værdsat
(Kan laves vegetarisk UDEN forudbestilling)
Forret
Rødspætte – Røget smør – Stikkelsbær – Svampe
Brød og tilbehør
Mellemret
Havgus – Løg – Bouillon
Hovedret
Farseret okse – Ramsløg – Rødbede – Brunet smør
Dessert
Pære – Vanilje – Earl grey – Creme Caramel
4 retter 345 ,-
—
TILKØB
4 glas vin tilpasset menuen 275 ,-
—
2 snacks efter kokkens humør og bobler 125 ,-
—
Signaturret / Krabbe – tomat – piment – rygeost 100 ,-
—
Signaturret / Grisebryst – æble – kål – karameliseret honning 100 ,-
—
Signaturret / Tatar – Soya – Ost – Purløg 100 ,-
—
Osteservering / 3 danske oste med behørig garniture 100 ,-
—
2 petit fours og kaffe/te 75 ,-
—
Vine pr glas 85 ,-
—
En hel aften på Værdsat (skal bestilles af hele bordet)
Snacks og bobler
2 snacks efter kokkens humør og bobler
Forret
Rødspætte – Røget smør – Stikkelsbær – Svampe
Brød og tilbehør
Signaturret
Krabbe – tomat – piment – rygeost
Mellemret
Havgus – Løg – Bouillon
Hovedret
Farseret okse – Ramsløg – Rødbede – Brunet smør
Osteservering
3 danske oste med behørig garniture
Dessert
Pære – Vanilje – Earl grey – Creme Caramel
Petit four
2 petit fours og kaffe/te
Snacks, bobler, 6 retter og petit four inkl. 6 glas vin eller saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 995 ,-
Fra 1 Maj / Sommer
Åben Mandag – Søndag
—
Aften 17.30-00.00 (sidste bestilling 20.30)
En aften på værdsat
(Kan laves vegetarisk UDEN forudbestilling)
Forret
Kammusling – Glaskål – Ærter – Ajo Blanco
Brød og tilbehør
Mellemret
Crepe – Jordskok – Vesterhav
Hovedret
Unghane – Pistou – Grønne asparges – Frikasse
Dessert
Ananas – Rom – Kokos – Citrus
4 retter 345 ,-
—
TILKØB
4 glas vin tilpasset menuen 275 ,-
—
2 snacks efter kokkens humør og bobler 125 ,-
—
Signaturret / Krabbe – tomat – piment – rygeost 100 ,-
—
Signaturret / Grisebryst – æble – kål – karameliseret honning 100 ,-
—
Signaturret / Tatar – Soya – Ost – Purløg 100 ,-
—
Osteservering / 3 danske oste med behørig garniture 100 ,-
—
2 petit fours og kaffe/te 75 ,-
—
Vine pr glas 85 ,-
—
En hel aften på Værdsat (skal bestilles af hele bordet)
Snacks og bobler
2 snacks efter kokkens humør og bobler
Forret
Kammusling – Glaskål – Ærter – Ajo Blanco
Brød og tilbehør
Signaturret
Tatar – Soya – Ost – Purløg
Mellemret
Crepe – Jordskok – Vesterhav
Hovedret
Unghane – Pistou – Grønne asparges – Frikasse
Osteservering
3 danske oste med behørig garniture
Dessert
Ananas – Rom – Kokos – Citrus
Petit four
2 petit fours og kaffe/te
Snacks, bobler, 6 retter og petit four inkl. 6 glas vin eller saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 995 ,-