Pop Up

 

 

Fra 2 Maj / Sommer

 

 Åben Mandag – Søndag 11.30-23.30

Frokost (11.30-15.00)

 

Smørrebrød

 

Æggemad 95 ,-

Æg – rejer – hollandaise

Tomatsild 85 ,-

Sild på vores måde – ost – variation af tomat

Kartoffel 85 ,-

Kartoffel – mayo – tørret yoghurt

Paneret rødspætte 125 ,-

Ørredrogn – sauce – rejer

Paneret Brissel 115 ,-

Kalvebrissel – stikkelsbær – trøffelmayo

Grisebryst 95,-

Æble – brændt kål – honning 

Rørt tatar 95 ,-

Hakket og rørt inderlår – æggeblomme – sprød kartoffel

Hønsesalat 115 ,-

Hønsesalat – grønne æbler – svampe – vesterhavsost

Sommerkalv 125,-

Hollandaise – asparges – ramsløg 

Dagens stykke 75,-

Spørg betjeningen

Desserter

 

Danske jordbær 95 ,-

Hvid chokolade – hyldeblomst – havesyre

3 danske oste med behørig garniture 100 ,-

Petit Four – dagspris

Frokost menu

 

Æggemad – rejer – hollandaise

Hønsesalat – grønne æbler – svampe – vesterhavsost

Danske jordbær – hvid chokolade – hyldeblomst – havesyre

Petit Four

 

4 Serveringer 275 ,-

4 Serveringer inkl. 3 glas vin eller hjemmelavet saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 495 ,-

YesVeGan

Catering i det Veganske univers. Book os på YesVeGan@gmail.com

Fyns smørrebrødsfestival

Afholdes 1-2 gange om året på Anarkist Beer and Foodlab