Pop Up
Fra 2 Maj / Sommer
Åben Mandag – Søndag 11.30-23.30
Frokost (11.30-15.00)
Smørrebrød
Æggemad 95 ,-
Æg – rejer – hollandaise
Tomatsild 85 ,-
Sild på vores måde – ost – variation af tomat
Kartoffel 85 ,-
Kartoffel – mayo – tørret yoghurt
Paneret rødspætte 125 ,-
Ørredrogn – sauce – rejer
Paneret Brissel 115 ,-
Kalvebrissel – stikkelsbær – trøffelmayo
Grisebryst 95,-
Æble – brændt kål – honning
Rørt tatar 95 ,-
Hakket og rørt inderlår – æggeblomme – sprød kartoffel
Hønsesalat 115 ,-
Hønsesalat – grønne æbler – svampe – vesterhavsost
Sommerkalv 125,-
Hollandaise – asparges – ramsløg
Dagens stykke 75,-
Spørg betjeningen
—
Desserter
Danske jordbær 95 ,-
Hvid chokolade – hyldeblomst – havesyre
3 danske oste med behørig garniture 100 ,-
Petit Four – dagspris
—
Frokost menu
Æggemad – rejer – hollandaise
Hønsesalat – grønne æbler – svampe – vesterhavsost
Danske jordbær – hvid chokolade – hyldeblomst – havesyre
Petit Four
4 Serveringer 275 ,-
4 Serveringer inkl. 3 glas vin eller hjemmelavet saft tilpasset menuen, postevand og kaffe/te 495 ,-
Fyns smørrebrødsfestival
Afholdes 1-2 gange om året på Anarkist Beer and Foodlab